Glosy,  Pro rodiče,  rodina,  Tipy na výlet,  Tiskové zprávy

Noční prohlídky za poklady a bájnými tajemstvími hradu Kašperk

Kašperk je nejen naším nejvýše položeným královským hradem, ale bývá označován i za nejstrašidelnější hrad v Čechách. Příčinou jsou pověsti vážící se k hradu a k jeho okolí. Ty jsou opravdu často tajemné a nezřídka k lidem velice tvrdé až kruté. Nyní máte možnost okusit tajemné prostředí krásného hradu Kašperk v rámci nočních prohlídek.

Noční Kašperk

Poznejte tajemství hradu Kašperk během nočních prohlídek s lákavým podtitulem Odhalme ztracená tajemství dávných předků!, které budou probíhat 16. – 18. července a 20. – 22. srpna. Návštěvníci mohou zažít nevšední atmosféru nočního hradu a možná potkat i některé z místních strašidel.

Noční prohlídky hradu Kašperk 2

„Každý z nás asi viděl napínavé filmy v hlavní roli s Indiana Jonesem či Jackem Hunterem. Pro ty, kteří by se chtěli vydat v jejich stopách, máme řešení. V červenci a srpnu se mohou ponořit do nitra tajemného starobylého hradu, navíc opředeného mnoha pověstmi. Aby byla jistota, že opravdu zažijí dobrodružství a odhalí tajemství dávných předků, vyráží se po soumraku za doprovodu zkušeného dobrodruha vystupujícího pod přezdívkou Mstivý Mečoun,“ s úsměvem zve všechny zájemce kastelán hradu Kašperk Zdeněk Svoboda.

Začátky prohlídek jsou vždy ve 21.00, 21.30, 22.00, 22.30, 23.00, 23.30.  A nutná je předchozí rezervace vstupenek na tel. čísle 376 582 324 nebo na emailové adrese: info@kasperk.cz. Rezervované vstupenky jsou k vyzvednutí nejpozději 15 minut před začátkem prohlídky.

Noční prohlídky hradu Kašperk

Kašperk je s 886 metry nadmořské výšky nejvýše položeným královským hradem v Čechách. Parkoviště je vzdáleno cca 1 200 m od hradu, proto byste měli počítat s cca 25 min. časovou rezervou na přesun. Vydejte se na Kašperk za strašidly, špetkou strachu a spoustou zábavy.

Více informací na www.kasperk.cz.

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy