Knihy

1000 super samolepek pro holky – knížka plná úkolů, zábavy a roztomilých samolepek pro malé slečny. Pojďte se podívat!

1000 super samolepek pro holky

Měli jsme tu 1000 super samolepek pro kluky, jsou báječné a kluci si s nimi užijí spoustu zábavy. A nyní představujeme stejně úžasnou knížku pro holky, plnou úkolů, nápadů, her, kreslení a užívání si samolepek pod názvem 1000 super samolepek pro holky.

Je to jedna z těch hravých knížek, které děvčátka vůbec neodolají. Mohou si navrhnout vílí šaty nebo kabelky, doplnit košíček plný dobrot a připravit vílám nákupní seznam toho, co by si každá okřídlená krasavice představovala, najít cesty bludištěm, proletět se letní zahradou, ozdobit samolepkami letní strom listy, plody, ptáky a motýli, připravit pastelkami a samolepkami krásnou vázu a do ní barevné květiny, vyzdobit královské koruny a oslavit s princeznou narozeniny, najít všechny myšky, které se koťátku schovaly mezi klubíčky, vyplnit barevnými samolepkami bláznivý podmořský svět… Je toho hodně? Ale to není zdaleka všechno!

Vím, jak holky strašně rády malují a trpí na roztomilé samolepky. V této knížce naleznete nespočet právě takových drobných perfektních samolepek koťátek, štěňátek, motýlů, kuřátek a dalších – všechno to jsou samolepící fotografie. Dále kreslené samolepky figurek, srdíček, královských korun, různých pamlsků, spousty ozdob do královského zámku a mnohé další.

Budou se probírat tisíci nádhernými titěrnostmi a nadšeně si zdobit svou knížku. Není divu, tohle je opravdu super holčičí zábava na mnoho volných odpolední!

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy