Kultura

Ochranka Johnyho Deppa údajně napadla zdravotně postiženou ženu. Na Deppa byla podána žaloba.

Johny Depp má nyní problémy a vůbec to nesouvisí s jeho filmařskou kariérou. Zdravotně postižená 52letá žena podala v pondělí 16. dubna u soudy v Los Angeles žalobu na Johny Deppa z důvodu, že jí během rockového koncertu napadla, zranila a ponížila jeho vlastní ochranka.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Podle jejich slov, Johny Depp jen přihlížel a ničemu nezabránil.

Žena je lékařkou a klinickou asistentkou na lékařské fakultě na Univerzitě v Kalifornii. K násilí mělo dojít již 1. prosince 2011 v divadle Palladium Hollywood. Uvádí, že se opírala o dlouhou hůl, kterou potřebuje při chůzi, a spolu se svým manželem a přáteli měli VIP vstupenky na koncert Iggy and the Stooges. VIP vstupenky měli také Johny Depp a jeho doprovod. Žena podle žaloby na chvíli opustila své místo, ale když se chtěla vrátit, jeden z ochranky Johnyho Deppa jí v tom zabránil a nařídil ji, aby použila jiný vchod. Vyměnili si pár vět a po té ji ochranka „neochotně dovolila vstoupit“, neboť jim vysvětlila, že se svou holí nemá šanci nikde jinde projít. Později prý byl Depp a členové jeho ochranky k sobě příliš  blízko nakloněni a podle ženy mluvily o ní, což jí bylo dost nepříjemné, a usuzuje, že Johny Depp takto nařizoval své ochrance, co má činit.

Jeden z bodyguardů nato náhle chytil ženu ze zadu, pevně ji sevřel a bránil v pohybu. Druhý muž předstoupil před ní a oba společně ji prý odvlekli na horní balkón, kde ji odstrčili na zem a násilím ji rozevírali prsty, aby získali její iPhone.

Jakmile ho dostali, snažila se žena utéct co nejrychleji ke svému manželovi a přátelům a chtěla zavolat policii. Bohužel však její telefon zůstal u ochranky Johnyho Deppa.

Muži se brzy vrátili a nasadili ji pouta. Řekli, že oni jsou policisté, v tomto čase však mimo službu. Uvádí, že křičela, ale nikdo na to nedbal. Podle jejich slov ji tři muži táhli po podlaze divadla, opakovaně zvedali nahoru, zatím co bez hole a postrkována neustále klesala dolů, a tím ji způsobili zranění na zápěstích, rukou a těle a také psychické trauma, neboť při chůzi ji sklouzly kalhoty až pod zadek. Takto poníženou ji sledovali lidé v divadle až ke schodišti, kde ji muži sundali pouta a vyhodili ven z budovy. Ohlásila vše na policii a dodává, že díky tomuto incidentu měla bolesti, deprese a noční můry. Musela být dlouhodobě na zdravotní dovolené a teprve nyní je schopna vrátit se zpátky do práce.

Johny Depp, ani jeho mluvčí a ochranka nevydali zatím žádné oficiální prohlášení. Čeká se na průběh soudu.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy