Kultura

Dva a půl chlapa končí. Ashton Kutcher dostal zajímavější nabídku!

Zdroj: cultofmac.com

ashton Kutcher dostal nabídku, která se neodmítá: bude hrát Stevea Jobse, amerického obchodníka, designéra, vynálezce a spoluzakladatele společnosti Apple. Jobs byl uznávaným charismatickým průkopníkem v oblasti osobních počítačů. Stal se také vedoucím v Pixar Animation Studios a členem představenstva ve společnosti Walt Disney.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Plánovaný film bude režírovat Mark Hulme. A nadšený Ashton Kutcher kvůli této zakázce zrušil všechny další projekty. Včetně sitcomu Dva a půl chlapa! Nyní se soustřeďuje na novou roli a schází se s přáteli bývalého „Apple“ génia, aby co nejvíce pochopil jeho charakter a vystupování.

Také si nechává odrůst vlasy, aby se co nejvíce podobal Jobsovi v 70. letech.

Najdou se však i tací, kteří roli Ashtonovi nepřejí. Vyjma fyzické podobnosti prý tito dva muži spolu nemají nic společného. Přidávají také, že prý nápad obsadit Ashtona spíše nahrává aprílovému žertíku – i kvůli svému načasování. Hulme je však přesvědčený, že Kutcher je pro roli ten nejlepší.

Jobs zemřel loni v říjnu. Walter Isaacson již vydal jeho biografii. Film se má začít natáčet v květnu a uvedený na plátna kin by měl být již při letošním Dni díkuvzdání!

Snímek se zaměří na kariérní počátky Stevea Jobse. Zlomový je rok 1971, kdy Steve Wozniak a Steve Jobs spolu uzavřeli partnerství a nastartovaly se začátky Apple.

Spoluzakladatel Apple Steve Wozniak patří mezi ty, kteří jsou spokojení, že role připadla právě Ashtonovi Kutcherovi. „Mám pocit, že to, že byl vybrán (Ashton Kutcher) bylo provedeno profesionálně. A jsem rád, že je na palubě.“

Původně měla CBS v plánu pokračovat v seriálu Dva a půl chlapa ještě další dva roky. Nikdo z hlavních protagonistů však z tohoto návrhu nadšený nebyl . Ashton dokonce žádal větší příjem z každé epizody, anebo raději rovnou konec. Sitcom s “pošroumanou” pověstí tedy skončí – jak se zdá – desátou sezónou.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy