Glosy

Strauss-Kahn byl obviněn z kuplířství. Už je nejen zákazníkem, ale také napomáhá chodu prostituce.

A je to tu zase. Sotva se podařilo dobře zaplaceným právníkům vysekat bohatého Strausse-Kahna z podezření ze znásilnění HIV pozitivní pokojské v luxusním apartmá, která pak nakonec byla s pláčem deportována do Afriky, a ačkoliv mnoho žen pořád dokolečka upozorňovalo na Strausse-Kahnův zvláštní sexuální apetit navzdory jeho věku (a my nazvali předchozí soudní proces jen za “parodii”, kterou odskákala obyčejná ženská – a kdo ví, jak se jí dnes vede právě kvůli newyorskému procesu) už byl včera Dominique Strauss-Kahn  ve Francii obviněn z „kuplířství“.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Momentálně je separovaný od světa a nesmí mluvit s nikým, kdo je zapojený do vyšetřování a ani s médii. Sic byl propuštěn na kauci 100 000 euro.

Strauss-Kahn se mezi prostitutkami neobjevoval pouze jako zákazník, ale podle obvinění i napomáhal provozu tohoto nejstaršího řemesla.

V listopadu reagovali jeho právníci proti různým obviněním, že jsou jen „senzacechtivé a bez politického programu“.

Policie ho však v souvislosti s prostitucí sleduje už od října loňského roku. Základnou pro prostituci byly luxusní hotely s lepšími dívkami na prodej. Právníci se snaží krýt Strausse-Kahna, že když se setkal s dívkou, vůbec „netušil“, že se jedná o prostitutku. (Oh, můj Bože!!!) Právníci také mohli pokračovat – jaké měl Strauss-Kahn důvody se stýkat s prostitutkou, když se snažil při minulé americké aféře dát tolik najevo, jakým je milujícím otcem rodiny a úžasným manželem, hanebně nařčený z něčeho tak nízkého.

Dříve o Strauss-Kahnovi:

Strauss-Kahn hovořil o své „morální vině“ před TF1

„Parodie za všechny oběti znásilnění“ skončila. Strauss-Kahn po luxusním večírku odletí brzy domů

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy