Kultura

Johny Depp jako Indián Tonto po boku “Osamělého” Rangera. Má film už všechny smolné dny za sebou?

Režisér Gore Verbinski se pustil do tvorby akční komedie z Divokého západu The Lone Ranger (osamělý Ranger), ve kterém se blýskne Johny Depp, Armie Hamer, Ruth Wilson a další.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Historie nového snímku a vůbec historie Lone Ranger je značně obsáhlá. Spuštění posledního remaku vázlo na scénáři a později financích. I když si Columbia Pictures vyšetřila 70 milionový rozpočet, scénář z roku 2003 se jí nakonec nelíbil. V roce 2005 byl přepsán, ale stále se nic nedělo. O dva roky později koupila firma Weinstein filmová práva, ale dohoda nakonec krachla. Do akce se pustil Jerry Bruckheimer spolu s Walt Disney. Scénář získal znovu novou tvář a v září 2008 oznámil Disney, že film bude a Johny Depp si v něm zahraje Indiána jménem Tonto. Scénář byl po čase však znovu přepsán. Navíc se také čekalo na dokončení Pirátů z Karibiku 4, kteří měli prioritu před Osamělým Rangerem.

Scénář byl dokončen, Johny Depp najat, ale film stále neměl režiséra. Toho Disney získal až v září 2010: vybral si  Gorea Verbinskiho.

Osamělý Ranger však ještě neměl vyhráno. 12. srpna 2011 filmové studio Walt Disney oznámilo, že se musí posečkat s výrobou kvůli problémům s rozpočtem. Pak se na film krátce zcela pozapomnělo, neboť ve středu zájmu byli Kovbojové a Vetřelci.

V říjnu 2011 však už byl projekt (opět) zpátky a Disney vydal oficiální prohlášení, že Lone Ranger vstoupí do amerických kin 31. května 2013.

Lone Range je vymyšlený texaský maskovaný Ranger na bílém koni, kterého doprovází indiánský společník Tonto a bojují proti bezpráví na americkém Západě. Poprvé se objevil v roce 1933 v rozhlasovém pořadu. Ranger se stal hitem a dostal se do televizní show, knih a později také filmů.

Snad už bojovníka proti zlu veškerá smůla opustila a budeme se moci těšit na akční komedii ze starého slavného Západu.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy