líbí-nelíbí

Všechny starosti stranou – ruský prezident opět tančí…



Medvedev tancuje s detmi

Ruská média dnes nemají čas na vážné věci.  Řeší sondu na Mars a tančícího ruského prezidenta spolu s několika dětmi na severozápadě města Petrozavodsk.

 

 

Ale nebylo to poprvé, co kamery zvěčnily tančícího Medveděva.  Například  video níže ukazuje, jak se před několika měsíci nechal  Dmitrij Medveděv, který je prý známý ke své lásce ke klasickému hard rocku, unést rytmem své oblíbené písně.  Zatančil si tak – aniž věděl, že ho někdo filmuje – na píseň American Boy, kterou pro vysokou společnost přehrála ruská popová skupina Kombinatsia.

Originální pohyby hlavy státu širé Rusi  zaujaly i recesisty, kteří svého prezidenta parafrázovali v následujícím show s mnohapočetným diváckým zastoupením. Svižné Medveděvovy kroky a pohyby jsou předvedeny od 32. vteřiny.

 

A něco na závěr, co v naší kotlině nejspíš asi není možné. Kdy v rymu moderní hudby můžete shlédnout videomontáž dvou nejpopulárnějších politiků v Rusku. Navzdory všem mezinárodním kritikám a výhradám vůči (pseudo)demokratickému režimu v této zemi, zdá se, že současná doba jistý kult osobnosti z minula stále nese v sobě. Pokud pod hlavičkou nejvyšší garnitury se nedějí politické represe, vraždění novinářů a podobně, pak jsou všechny tyto akce úsměvné a “milé”.

Dříve hlavní představitelé minulých režimů vstupovali do továren blíže k lidu, zejména k dělníkům; a největší otevřenou náruč měli za perestrojky. Dneska přicházejí k dětem a na pódia jako superstar, jsou na sociálních sítích a youtube.

 

 

STAŇTE SE FANOUŠKY NAŠICH FACEBOOKOVSKÝCH STRÁNEK NEBO STRÁNEK NA TWITTERU – VŠECHNY AKTUÁLNÍ INFORMACE MÁTE VŽDY PO RUCE.

 

ZÁJEZDY SE SLEVOU

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy