Nejnovější trailery

Happy Feet 2 – tučňáci v nebezpečí “šlapou” vodu, tančí a zpívají

 

Recenze nového dílu režiséra Georga Millera Happy Feet dvě zní značně rozporuplně. Podle Hollywood Reporter to, co se jevilo jako „svěží a zábavné v roce 2006“ se nyní jen jaksi recykluje. Originalita vyšuměla. Film vydělává na dávné slávě prvního dílu.

Děti však mohou být navzdory kritikám dospělých stejně uchváceny – nádherné ledové prostředí, zpívající „multikulturní“ tučňáci a navíc oblíbený formát 3D.

První díl vydělal na 385 milionů dolarů. Podle kritiků je to příliš vysoká laťka na dvojku. Scénář jim nepřipadá vůbec vtipný a některé „žertíky“ zdá se, jako by navíc okopírovávaly veverku z Doby ledové.

Svět, kde žijí tučňáci, taje. Ekologická krize se podepisuje na jejich domovině. Kaluže a mokrý led staví obrovskou ptačí populaci do nepříznivé situace a hlavně nebezpečí, které vyžaduje značné záchranářské úsilí.

Happy feet 2 přijde do českých kin 19. ledna 2012. Přibyly nové postavy, v originále například Brad Pitt a další.

Oficiální text distributora:

Pokud nedovedete zpívat, jste mezi tučňáky z arktických plání nikým. Tučňák Brumla je bohužel tím nejhorším zpěvákem na celém širém světě. Co mu však chybí tuhle, nechybí mu tamhle. Je totiž skvělý tanečník, ba co víc, je blázen do stepu. Brumla je prostě natolik jiný, že jej přísný vládce národa tučňáků, stařešina Noah, nadobro vyloučí z komunity. Náš hrdina se poprvé v životě dostane mimo domov a v dálavách se setkává s věru podivnými brachy, kteří sice tučňáky bezesporu jsou, ale vůbec tak nevypadají – Adelie Amigos pod vedením zkušeného Ramona. Brumlovy “správňácké” pohyby se jim zalíbí natolik, že mu nabídnou spolupráci. V zemi Adeliů se Brumla společně s guru Lovelacem a partou Amigos vydává přes širé ledové pustiny vstříc mnoha dobrodružstvím, aby při nich zjistil, že svým zvláštním darem může změnit svět o kousek k lepšímu.

 

 

 

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy