Kultura,  Nejnovější trailery

Zac Efron, Robert de Niro, Ashton Kutcher – Happy New Year! Prosincová filmová komedie.

Zac Efron, Robert de Niro, Ashton Kutcher, Jon Bon Jovi, Sarah Jessica Parker a další si užili originálního báječného Silvestra.

Aby ne! Hrají ve filmu Happy New Year! Jsou to příběhy několika mladých lidí, žijících v New Yorku, které se vzájemně proplétají právě na Silvestra. Scénář k filmu napsala Katherine Fugato, režíruje ho Garry Marshall.

Chtěli byste novoroční přípitek při new yorském ohňostroji?

Zac Efron ve svém reálném životě zakončil však jeden z ne zrovna šťastných roků. Rozešel se svou dlouholetou přítelkyní Vanessou Hudgens. Ale ze vzpomínek, který Silvestr mu připadal skutečně perfektní, byl ten, kdy mohl sledovat ohňostroj na Havaji.

Jak se rozneslo, že je Zac nezadaný, už dostává nabídky. Má však prý slabost pro starší ženy a  Hispánky. Idolem mu je Penelope Cruz, o níž si při udělování cen akademie, kdy procházela uličkou bosa, pomyslel jen: „whow, ty jsi tak krásná!“
ZÁJEZDY SE SLEVOU

Zac Efron nemá ani nouzi o práci. V letošním roce přijdou do kin hned čtyři filmy, ve kterých účinkuje: další adaptace filmu Jonny Quest, The Lucky One, The Paperboy a také uslyšíte jeho hlas v animované komedii Lorax.

Naši diváci ho mohou znát z filmu „Znovu 17“, který před pár týdny proběhl v televizi. Nebo Muzikály ze střední či Já a Orson Welles.

Lorax

Lorax je taková zvláštní figurka, která zbožňuje všechno živé. Protože chce ochraňovat přírodu, postaví se proti jednomu obchodníkovi, který chce kvůli zisku pokácet les. Jenže pohádkový les je pokácený a z něho do světa lidí prchají všechna zvířata. Loraxe mluví Danny de Vito. Chlapce, který zbloudil do jeho světa Zac Ervín. Premiéra 2. března 2012. Uvedení do českých a slovenských kin 15. 3. 2012.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy