Kultura,  Nejnovější trailery

Debutové video: Madona, Give Me All Your Luvin. Vtip se vytratil.

Podívejte se na Madonny video debut Give Me All Your Luvin. Píseň je z připravovaného alba MDNA. Někteří fanoušci si mohli song poslechnout už v listopadu díky uniklé demo verzi.

Připojte se k nám na Facebook  Superrodina je na Facebooku

Madonna opět provokuje, jak jinak. V černočerveném stylu odjíždí s kočárkem z domu. A  kolem ní tančí sexy roztleskávačky a američtí fotbalisté ji dláždí mokrou cestu svými dresy. Na krku ji září velký zlatý kříž. Na debutovém videu vypadá velice dobře – mnohem lépe než při rozhovorech ohledně jejího filmu W.E., kde na její tváři byl přese všechnu perfektní péči patrný „jistý“ věk. V klipu září jako dvacátnice po boku stejně mladých tanečnic, když šlapou po ramenech fotbalistů. Give Me All You Luvin je jasně v americkém stylu.

Závěr je však podivně nechutný. Nechápu, jaký důvod mělo odpálkovat hlavu sportovce či vyhodit do prostoru panenku, symbolizující dítě z kočárku. Možná má být finále videa více nechutnější než klip Britney Spears k písni I Wanna Go.

Britney Spears, I Wanna Go:

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy