Kultura

Jon Cryer nejen o Dva a půl chlapa, ale také o Emmy či roli s Demi Moore

Zdroj: superiorpics, 2005

Jon Cryer, plachý otec „polovičního“ muže v sitcomu Dva a půl chlapa, už má také hvězdu na hollywoodském chodníku.

Jon Cryer (46) je ženatý, otec dvou dětí.

Letošní rok byl pro něho „zatraceně“ tvrdý a zároveň přínosný. Proběhly tu komplikace ohledně Charlieho Sheena a se seriálem to vypadalo bledě. Sitcom však obdržel novou tvář a Jon říká, že má „jinou dynamiku“, když po jeho boku hraje Ashton Kutcher.

Navíc Jon vyhrál Emmy jako herec ve vedlejší roli právě díky Dva a půl chlapa. Léta druhých houslí v sitcomu se zúčtovala. A může se teď hrdě smát Sheenově narážce, že je jen „troll“.
Slevoweb

A jak vnímá svou roli muže, který jako by stojí celou dobu v závěsu za někým dravějším a dynamičtějším?

„Je to docela sranda,“ směje se Cryer v rozhovoru pro Hollywood Reporter. Říká také, že společné charaktery jeho a Ashtonovy role spolu dobře spolupracují.

Není to však poprvé, co se Jon Cryer „dotkl“ Ashtonovy blízkosti.  V roce 1984 si totiž zahrál po boku jeho krásné ženy Demi Moore ve filmu No Small Affair.

„Zajímavé, že? Ashton a já jsme se toho (tématu) skutečně už dotkli, protože když jsem mu řekl, že jeho žena a já jsme dělali tenkrát film, když jemu bylo sedm, (tak) to zní vágně jako že se ho snažím nějakým způsobem shodit.“ (smích)

 

Podívejte se na video “No Small Affair”, na mladičkého Jona Cryere a Demi Moore:

Ohledně současné práce Charlieho Sheena v Comedy Central roast řekl, že by ani nechtěl do tohoto žánru vstoupit. Nicméně, když Charlie Sheen skončil v Dva a půl chlapa, na Jona to dolehlo. Byla to „kombinace šoku a smutku, protože to nebylo tak, že by kdokoliv chtěl show ukončit. A strach – protože v tom okamžiku, přiznejme si to, jsem nevěděl, jestli Charlie bude příští týden ještě živ.“

Od té doby však spolu Charlie a Jon ještě nemluvili.

Podobný jinak nepříjemný pocit strachu měl, když bylo rozhodnuto, že místo převezme Ashton. „Netušil jsem, jestli se show bude líbit.“


Teď už je však v klidu, všechno klape. Dnešního dne proběhl ve Spojených státech první díl nové série s Ashtonem Kutcherem. Jon získal cenu na Emmy, má hvězdu na chodníku. „Cítím se výborně tam, kde jsem.“ Nové díly Dva a půl chlapa mohou nastartovat a pokračovat stále v „těch bláznivinách“, směje se Jon.

A kde ještě skrývá Jon Cryer svůj potenciál?

„Mám pocit, že bych mohl zvládnout origami. Myslím, že mám v této oblasti obrovský potenciál (smích).“

hry

%%wpcs-267%%-date%%id%%

 

LÍBÍ SE TI? KLIKNI PRO VÍC INFORMACÍ.

on-line půjčka
rychlá půjčka

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy