Kultura

Sinead O’Connor podráždila americká média

Lidé stárnou a mění se a žijí si své životy. Pokud nejsou celebritami, pak je to celému světu jedno, jak vypadají.

Možná jen podají ruku pár klepnám, které si rády smlsnou na neatraktivním vzhledu na někom si, komu třeba může být zcela lhostejno, jestli vypadá či nikoliv jako sexbomba. Někoho jiného to zase vnitřně trápí a bodá.

superrodina-zpravodajství a kultura

Je to celkem jedno – každý by měl mít možnost vlastní volby a hodnoty vkusu bez štiplavých poznámek okolí.

Ale nemá.

Kdo nesledoval vývoj talentované Sinead O´Connor, pak si ji možná pamatuje jen z jejich nejslavnějších začátků devadesátých let jako nádhernou štíhlou dívenku s velkýma očima, které byly zdůrazněny její na vzdor vyholenou hlavou. Byla zvláštní ikonou zformované melancholie, nostalgie, smutku, něčeho niterného, co z ní právě vycházelo tak magicky na povrch. Její hlas zněl jako zvon, rozléhal se po prostoru a bil do uší a prsou. Nikoho nenechala klidným.

Vzpouzela se klasické ženskosti dlouhých vlasů a sexy oblečení. Byla svá.

A je svá i dnes, ale už nevypadá jako roztomilé štěně a americká média jí to chtějí dát velmi křiklavě najevo. Vypadá jako obyčejná ženská v letech, která se za sebe nestydí a zpívá lidem pro radost. A ti lidé na její koncerty rádi chodí.

Americká média – televize, magazíny, noviny obletěly fotografie ukazující ženu v černém „jako jeptišku“ s vystaveným větším bříškem. S černými „nevkusnými“ vlasy a brýlemi. Pro ně to byl šok. Američané asi nedovolují celebritám vyrůst z teenagerovských kalhot a žít. Sinead je 44 let.

Rusko, 26. června 2011

Sinead si vzala loni australského hudebníka Steve Conney, který je členem její kapely. Je to její již třetí manželství. Prvním manželem byl spisovatel John Reynolds, s nímž má syna, Jake (24). V roce 1996 porodila dceru Roisin s novinářem John Waters. V roce 2001 se provdala za novináře Nicka Sommerlanda, ale rozešli se za necelé dva roky. V roce 2004 porodila syna s hudebníkem Donalem Lunny. Brzy se rozpadl i její vztah s Američanem Frankem Bonadiem.

 

Sinead O’Connor pravidelně mnohokrát do roka plní irské stránky.

V říjnu 2010 poskytla rozhovor pro Morning Herald, kde hovořila o své diagnostikované maniodepresivní psychóze. SInead není žádná dáma z vytříbené společnosti a svědčí o tom i její slovní vyjadřování, které muselo být lehce vyčárkováno pro časné opakování „f—cking“.

“I would always say I was going round the world and it felt like a tree had f—ing gone through me, do you know, I had a massive f—ing hole in the middle of me, do you know, and I could never get rid of that pain,” she told the Morning Herald. “And then from the day I started taking the meds, literally in half an hour, I felt like cement had come and filled in the hole.” With medication, she discovered, she could have a life that felt normal.

Sinead O‘ Connor hájí svůj talent a  „fantastický zadek, který je zodpovědný za početí mých čtyř krásných dětí, čtyř krásných lidí,” hrdě řekla Sinead v Morning Herald.

 

Někdy prostě není čas ani nálada na Barbie. Prostor tu je i pro Sinead O‘ Connor.

rerklama na stránce se Sinead

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

 

Transformers 3: Dark of the Moon překročil miliardů v ziscích!
Captain America: První Avenger – dnes startuje v českých kinech – 4. 8. 2011
Co takhle líbat se přes internet?
Očkování proti planým neštovicím zabrání doživotním jizvám
Kde všude kolem nás je jedovatá rtuť?
Kovbojové nebo Šmoulové? Kdo má větší šanci?
Máte strach pomoci zraněnému?
Amy Winehouse hrála na bicí a zpívala až do rána.
George W. Bush natočil s National Geographic dokument o 11. září
Vychovávají počítačové hry masové vrahy?
Nejodvážněší psi světa
Íránské herečky propuštěny na kauci
Jsou evropští nacionalisté víc nebezpeční než islamističtí teroristé?
Matka Amy Winehouse: „Byla to jen otázka času…“
Amy Winehouse – její peklo na Zemi
Nápravné znásilňování lesbiček v Africe, utrpení a smrt
Iránská herečka, která vystoupila ve filmu bez šátku, je držena na neznámém místě
Malá dívka s dospělým hlasem strčí mnohé hvězdy do kapsy
Má Charlie Sheen naději rozbít svou pověst ztroskotance?
Porovnali jsme za vás: Dinopark Plzeň a Dinopark Vyškov
Medvědi se chladí ledem
Maggie oslavila padesátiny

nová reklama u Sinead

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy