beruška free picture pixabaz
horoskop

5.-11.6.2017: “Tady máš, cos chtěl, dokážeš to?”

beruška free picture pixabazDobré zprávy, vážení! Následující týden přinese jeden velký vývoj. Až na období úplňku, které vypadá poněkud krizověji, jde o týden, ve kterém bude hlavním tématem linie růstu (Eso mincí – Císařovna), ovšem se všemi růstovými bolestmi a problémy, které takový růst od semínka ke zralým rozhodnutím může s sebou nést. Prostě se trošku tento týden orosíme!

Celý týden můžete očekávat události a situace, které budou naznačovat nové začátky. Ideální doba pro všechno, co chcete načít  znovu, co chcete poprvé začít, ideální doba ve chvíli, kdy jen tak pozorujete svět kolem a čekáte na tu správnou nabídku nebo impuls  zvenčí. Může přijít! Můžete konat a tyto šance a nové cesty chytat.

Jenže problém nastává hned poté, protože se patrně ukáže, že je to příliš velké semínko a že to nebude tak jednoduché. Svou roli tady ale dle mého názoru bude hrát spíše ubývající energie a náročný úplněk ve Střelci, který prostě chce mít všechno dokonalé a jasné – a to ještě prosím pěkně není tam snadné s něčím, co máte v rukou nedoděláno! Takže, pokud přijmete fakt, že všechno ještě nemusí být dokonalé, že mnoho toho může být tento týden nedodělané nebo chvilkově odložené, že je někdy lépe načerpat sílu a pak se k rozdělaným úkolům vrátit, pokud ovládnete vztek a chuť končit věci, které si ukončení opravdu v tuhle chvíli nezaslouží, pak se se skřípěním zubů dočkáte konce týdne, který přinese uvolnění a příliv tvůrčí i silové energie, která umožní v celkem krátké době dohnat všechno to, co jste měli pocit, že v průběhu týdne strašným způsobem zameškáváte.

Tento týden se vyplatí uvolnit tempo všude tam, kde se budete cítit nepřiměřeně tlačeni někam, kde vám to nebude dělat dobře, uvolnit tempo ve chvíli, kdy budete mít pocit, že vám něco stojí v cestě, že je něco těžší, než jste čekali a že na to nemáte.

Vzato z druhé strany mince je to také výborný týden na parádní pěstování si komplexů méněcennosti, na situace, kdy sami sobě zlomíme srdce, nebo doslova někoho přinutíme, aby nám zlomil srdce, na pěstování si nejistot… prostě na všechno to, co děláme ve chvílích, kdy už všeho máme dost a plné zuby. A čeho posléze litujeme. Takže na to pozor a od toho ruce dál, protože byste litovali už velmi brzy. Už za pár dnů…

Vezmeme-li ty karty, které tu dělají neplechu (10 holí, 3 mečů, Měsíc) ještě z jiných úhlů, pak můžeme v tomto týdnu očekávat i jiné záležitosti:

  • Kde něco velmi tížilo a zavánělo zlomeným srdcem, může se tato situace více a více nafukovat a snad i koncem týdne nějak vyřešit. Ale pozor na špatné kroky, neuvážené kroky…
  • Pozor také na zdraví, záda a bolesti hlavy – přetížení ze všech stran a zdravotní problémy s tím spojené jsou za dveřmi
  • Také to může být týden, ve kterém budete nuceni vyřešit cosi, co už delší dobu tíží, prostě chtě nechtě se do toho dát – ale i když to bude vypadat všelijak, úspěch a úleva by tam ke konci týdne měla být znatelná.

Nebojte se nových šancí, nenechte se pohltit tím, že sice něco máte v rukou, ale při bližším pohledu „na to nemáte“. Máte… jen musíte vydýchat ten zatrolený úplněk a ne úplně příznivý prostředek týdne.  Jako kdyby nám tento týden chtěl říct – „tak tady máš, co jsi chtěl. A teď ukaž, jestli na to máš. Hop, první klacek pod nohy! Přeskočíš?“

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[pt_view id=”8f01f87e0f”]

Share
Komentáře nejsou povolené u textu s názvem 5.-11.6.2017: “Tady máš, cos chtěl, dokážeš to?”
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy