horoskop

7. – 11. 11. Týden pohybu vpřed!

tajemstvi-free-image-pixabayV tomto týdnu jakoby se všechny neúspěchy sbalily do uzlíčku, všechny v životě vydřené události odloženy na poličku trofejí a to všechno dohromady nám dává vidění síly, úspěchu a vize do budoucnosti. A nyní se to dá do pohybu. Co tě nezabije, to tě posílí – to je heslo, které bude platit pro následující týden. Naštěstí už nás nebude nic zabíjet, ale naopak – pocítíme, jak nás minulost, negativní zážitky a neúspěchy posílily.

Z pěti karet na tento týden jsou tři o pohybu. A to o velmi rychlém pohybu (Pohyb – Léčení s vílami, Princ pohárů, Rytíř holí – Crowley tarot) a kombinace karet Síla, Úspěch, Neúspěch.

uspech-dopravni-znackaDominující je však úspěch a to špatné už je na odchodu, připomínat se nám to bude jen namátkově nebo v souvislosti s tím, že to tak je a nedá se nic jiného dělat, že se s tím prostě už musíme nějak poprat, NAJÍT V TOM SÍLU pro další život.

Ideální týden na to, abyste:

– nechali za sebou kus minulosti

– rozhodli se konečně pro dlouho promýšlená rozhodnutí

– pracovali na svém sebevědomí

– cestovali a navazovali přátelské styky

Snad jen na jedno bych si dejte pozor – zbrklost. Mohli byste k ní mít v tomto týdnu sklony. Pokud cítíte, že vaše rozhodnutí jsou ještě nezralá a nepevná, neukvapujte se s ničím. Vydechněte, zastavte se a o oněch “pohybech” vpřed pouze rozvažujte, přemýšlejte o možnostech, plánujte. I tady může nakonec dojít k velkým posunům a vše může pod vaší ochranou DOZRÁT… .

Spousta věcí se ale může tento týden dít zcela NEČEKANĚ.

A vesměs by to měly být záležitosti příjemné, spojené s vášní, milými lidmi a s nabídkami nečekaných citů nebo nabídky, které vás dovedou k příjemným budoucím zážitkům. Mohou se bojevit mimořádně silné emoce ve vztazích mezi lidmi, v kolektivech. Vaše snaha a energie konečně dojde výsledku a dočkáte se úspěchu. Vaše práce vás bude obzvláště těšit.

Budete-li mít tento týden šanci s čímkoliv promyšleně pohnout k úspěchu, neváhejte – tak dobrý týden tu už dlouho nebyl!

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy