horoskop

17. – 23. 10. 2016: Věci dostávají jasný obrys…

vize-free-image-pixabay

S radostí mohu oznámit, že celý tento týden, i přes jeho zvýšenou citlivost na konci a s víkendem, bude ve znamení jasných a praktických záležiostí. Navíc to vše bude mít tendenci rovnat se do šiku, do řádu, věci se začnou kolem dít spravedlivě, jasně a zřetelně.

Viditelnost a průhlednost – to bude asi hlavní téma tohoto týdne.

vize-2-free-image-pixabayNe vždycky to přijde samo. Spíše to bude o tom, že můžeme zkraje mít podezření na nějakou teorii, viníka, vizi své budoucnosti, o které si jsme jisti, ale ještě se nám to může zdát trošku nezralé. V tomto týdnu všechny takové události nebo myšlenky či prozření budou směřovat jednoznačně a BEZ ZBYTEČNÝCH OKOLKŮ k realizaci nebo minimálně praktické přípravě na realizaci.

Takhle jasný a úderný týden tady dlouho nebyl.

Budeme muset však také přiložit ruku k dílu.

Aby se vše projasnilo co nejvíce to je možné, bude třeba si možná v polovině týdne, nebo v polovině toho celého procesu, sednout a vzít si papír a tužku, dokonale promyslet své cíle, možnosti jaké máme, a znovu mezi tím vším hledat ten průsečík toho, co projde bez kompromisů.

Nebo naopak, přijdeme na kompromisy, u kterých zcela jasně uvidíte, že trocha dočasného nepohodlí může přinést v budoucnosti velké výsledky.

Tak či onak, tento proces bude mít za následek, že to, co se vám zdálo nezralé, bude najednou buď úplně zralé, minimálně napůl dobře zralé s pocitem jistoty, že i ta druhá polovina dozraje.

Mohou se dít věci, na které jste dlouho čekali ve smyslu – aby se to už stalo, protože tak to přece jen spravedlivé.

Mohou se dít věci, které vám přinesou do života neočekávané možnosi, díky kterým se snadněji rozhodnete o věcech příštích.

Mohou se dít věci, díky kterým vám do života přijdou lidé, kteří vám vědomě nebo nevědomě porovnají myšlenky. A to dost řízným způsobem.

Můžete takovou osobou pro někoho být i vy.

Jediné varovování je snad před zbrklostí a unáhleností, před takovou nevymáchanou pusou, protože rychlé a tendenční energie tohoto týdne mohou při špatném uchopení býti možná trochu jedovaté. Jednejte, mluvte, ale nezapomínejte u toho přemýšlet!

 

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Komentáře nejsou povolené u textu s názvem 17. – 23. 10. 2016: Věci dostávají jasný obrys…
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy