horoskop,  Renata Petříčková

Zatmění Měsíce a úplněk: Poněkud hluboké období je tento týden

V pátek nás čeká neobyčejný úplněk, který bude také neobyčejně náročný, snad proto, že bude ukazovat PRAVDU. Lunární zatmění ve znamení Ryb je jako když dort polijete čokoládovou polevou. A bude v tom i trošku chilli. Úplněk v Rybách je sám o sobě náročný, zatmění jen zvýrazňuje jeho hloubku. Takže všechno bude dovedeno do extrému a zachovat si klid, rozvahu a vědomí toho, CO přesně se nám ukazuje, bude receptem, jak tyto dny přežít.

Těžko může být už ve čtvrtek, protože energie úplňku se přelévá vždy pár dní před a pár dní po úplňku. Po úplňku, kdy přejde již zatmění, se vše znatelně uvolní a spíše to bude o tom, že pochopíme to, co jsme třeba za žádnou cenu nemohli pochopit v předchozí dny.

Polostínové zatmění v pátek se nám ukáže před devátou hodinou večerní, to je astronomický jev, který můžeme reálně pozorovat.

Astrologové se na zatmění dívají také tak, že opravdu v lidech vzbuzovala – v podstatě všechna zatmění – tak trochu existenční strachy, až živočišné obavy o svoji existenci, život…. V každém zatmění jsme ovlivňováni myšlenkami z podvědomí, které mohou vyvolávat témata, která chceme zatlačit. Která nechceme řešit. Ale už je čas… něco nám klepe na hodinky, že už je čas je řešit, nebo to – třeba – špatně dopadne.

Zatmění v Rybách je potom o to horší, že může jít o zveličené smutky, deprese, o utápění se ve fantazii, v únicích, pozor také na alkohol, drogy, příliš mnoho spánku, jídla, cokoliv, po čem se můžete cítit odvedeni od reality, utlumeni. Po těchto záležitostech se budou pídit naše chutě…

Můžete začít někoho citově vydírat, chtít dostat něco, co ještě není zralé, vynucovat si.

Toto všechno na vás také může jít z druhé strany a to i díky retrográdnímu Merkuru, který nepřeje řešením a komunikaci, takže vám možná lidé kolem přijdou jaksi mimo…

Nebojte se, za týden se všechno vrátí do normálu.

Využijte tento úplněk!

Na druhou stranu, když energii tohoto úplňku využijeme, máme šanci se opatrně dostat ke svým vlastním ranám, podívat se na ně a zjistit, jakým způsobem chtějí tyto rány být léčeny. Dopřejte si ticho, odpočinek, masáž, doteky… cokoliv, co vám potěší smyslově tělo (a přitom tělu neškodí). Můžete snáz vidět podvody a neupřímnost ve svém okolí.

Když jsem si na toto období, čtvrtek, pátek, sobota, kolem našeho úplňku vytáhla dvě tarotové karty, vyšly snad ty nejtrefnější, které mohou…

Královna pohárů a Věž – Sjednocení duše a zásadní změny. Je to tedy období, kdy můžete vidět to, co jste neviděli předtím, kdy si to můžete v hlavě srovnat a potom, počkat na dobu, která bude vhodná k reálným změnám. Nebo, vás osud k těmto změnám sám dovede okamžitě ve chvíli, kdy si nutnost změny uvědomíte.

Takže v tyto dny, NIC neřešte násilím.

Vyčkejte, mějte se se sebou trpělivost a mějte trpělivost i s okolím.

Přes víkend už se budou věci vyjasňovat, budete mít plány pro své další žití… a příští týden, až se Merkur znovu rozhýbe, bude vhodný čas na realizaci…

P.S.: Kdy se můžeme těšit na další polostínové zatmění Luny? 10. února 2017.

Renata Petříčková

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy