Helena Herynková,  Hry,  Knihy,  Pro rodiče,  rodina

Oblékněte Ines a její kamarádky

Share

Ines je malá španělská holka, která se moc ráda obléká do krásných šatů, poznává kulturu své země a zažívá napínavá dobrodružství. Nakladatelství PRESCO GROUP pod značkou Ella & Max uvádí celou řadu příběhů, které mohou děti s Ines a jejími kamarády prožít.

IMG_20170316_064854 (1)

Pamatujete na papírové panenky s bohatou vystřihovací garderobou? Nyní si mohou holčičky užít podobnou zábavu v modernějším kávu. Edice Mini Miky spojuje zábavu s poučením a dává holčičkám (i klukům, budou-li mít zájem) možnost poznat život v cizích krajích a jiných kulturách. Prozatím se mohou seznámit s eskymáckou slečnou/panenkou Antuk, Indiánkou Aponi, Tahiťankou Moheou a výše zmíněnou Španělkou Ines. Každá z nich se objeví v celé sérii knih.

Knížka Oblékáme panenky obsahuje předkreslené, předtištěné panenky, čekající, až se děti hezky obléknou, vybarví a dozdobí samolepkami. Na 300 kreativních samolepek přináší samostatný sešit Šaty pro Ines (či jiné jméno, podle toho, kterou panenku vyberete), aby měli malí výtvarníci skutečně na výběr.

IMG_20170316_064836

Mezi hraním si mohou děti přečíst drobné informace o tradicích, životě, zvycích či módě toho kterého národa. Ty, které ještě písmenům nevládnou, samozřejmě o přečtení požádají rodiče. Poslední ze série knih je celý dobrodružný příběh, jenž panenka prožila. Ines se kupříkladu vydává hledat Dračí růži, aby rozveselila svou smutnou maminku.

Zábavná, dobrodružná i vesele poučná cesta napříč zeměkoulí u těchto čtyř zemí rozhodně nekončí, Ella & Max se chystá vyvézt malé čtenáře postupně do více než desítky států po celé planetě. Omalovánky, samolepky a trochu čtení z edice Mini Miky jsou skvělým spojením pro pobavení malých nezbedníků.

IMG_20170316_064756

Nejnovější příspěvky na webu:
[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′

srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy