Knihy,  Kultura,  Ženy

Láska, která si počkala

Share

Kouzlo rukou psaných milostných dopisů, vůně starých časů a láska, která počkala celých dvacet let. Tak trochu cestopis, tak trochu milostný román, podle autorky pravdivý příběh. A čtenář mu touží uvěřit.

natisk_Sedm dopisu z Parize.indd

Sedm dopisů z Paříže je nejen název knihy autorky Samanthy Vérantové, ale také to, co hlavní hrdince změnilo osud. Samantha v devatenácti letech potkala na výletě do Paříže okouzlujícího Jeana-Luka. Jejich náhlé a vášnivé vzplanutí mělo zůstat pouhou letní láskou a po mnoho let tomu také tak bylo. O dvacet let později je Samantha bez peněz, před rozvodem, bez práce a na pokraji zhroucení. V tu chvíli nachází oněch sedm milostných listů a uvědomuje si, že Jeana-Luka milovala.

Samantha chce Jeanu-Lukovi konečně odpovědět, omluvit se a možná trochu ospravedlnit své počínání. Jestlipak jí Jean-Luc odpustí? A vydržela jeho láska čekat dvě desetiletí? Potká ho znovu Samantha? To vše se již dočtete v románu Sedm dopisů z Paříže, který vyšel v nakladatelství Jota.

Sedm_dopisu_z_Parize_web

Samantha Vérantová napsala svůj životní příběh jako volání lásky, na něž chce odpovědět každý čtenář. Láska, neshody a nesnáze, které je třeba překonat k dosažení cíle. Sedm obyčejně neobyčejných dopisů prý dokáže změnit lidské osudy. Stejně tak si budete po přečtení připadat vy – změnění a osvěžení zprávou, že na světě je nevymizely milostné příběhy. Ještě existuje naděje a láska, za níž je třeba se vydat.

Vydejte se za láskou se Samanthou Vérantovou, jistě nebudete zklamáni.

ZDE MŮŽETE najít ukázku z knihy.

SEDM DOPISŮ Z PAŘÍŽE, Samantha Vérantová
vydalo nakladatelství Jota, v roce 2015
www.jota.cz

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy