Knihy,  zdraví

Drew Manning to dokázal. Přibral přes 30 kilo, které za 6 měsíců opět shodil.

Share

Drew Manning to dokázal. Z vytvarovaného svalnatého chlapa se vypracoval na pořádného „sádelníka“, ale stejně úspěšně se znovu vrátil ke zdravé postavě. Říká tak všem – jestliže chcete zhubnout, jestliže chcete vypadat dobře, tak to jde. Já mám na to jasný recept – zdravá strava a sport.

O celém svém dobrodružství sepsal knížku, která v originále nese název Fit2Fat2Fit, zatím dostupná jen v angličtině na internetu v ceně za necelých 26 dolarů.

Drew Manning přibral nakonec přes 30 kilogramů, aby zjistil, jaké to je být tlustý. A po té ručičku na váze znovu otočil a zhubnul.

Než si zkusil tento naprosto jedinečný pokus v historii lidstva – pokud je mi známo – neměl nikdy problémy s váhou. Miluje sport a živí se také jako trenér. Loni v květnu však činky odložil, vrhl se na hamburgery, ohromné porce tučného jídla a sladké limonády. Za první měsíc přibral devět kilogramů! A byl v šoku. Původně chtěl přibrat kolem dvaceti kil, ale váhový přírůstek byl tak rychlý, že za šest měsíců měl již navrch 33 kilogramů.

A dalších šest měsíců se opřel o to, aby to, co nabral, opět shodil. V knize o 233 stranách nabízí základní tři stadia jeho stravovacího plánu.

1. Start – nastartovat s co nejnižším množství kalorií, zaměřit se na čerstvé produkty a protein.

2. Rovnováha – jedná se o dlouhodobě udržovací fázi, kdy se dodává více sacharidů

3. Zlom – podobné jako při startu, ale přidá se na proteinech

První týden – pustil se do hamburgerů

10. týden – stále mu chutná

Drew Manning říká na svých webových stránkách, že je opravdu šťastný ze své knihy. „Rozhodl jsem se udělat něco, co většina osobních trenérů nikdy neudělala.“ Chtěl si ověřit, zdali jeho klienti mají pravdu a on se prostě jen mýlí. Možná skutečně, když člověk nabere značné množství nadváhy, nelze zhubnout. Nyní má tu zkušenost, proto podle jeho slov by se možná měl trenér nejdřív naučit pochopit, jaké to je. Jaký je fyzický, emocionální a duševní stav obézního člověka. „Teď už vím, že my všichni můžeme najít prostředky, vnitřní sílu a potřebnou vytrvalost a že společně můžeme dosáhnout zhubnutí, zdraví a skutečné změny životního stylu, po které toužíme.“

23. týden – když se podívá na váhu, je šokovaný

28. týden – pořádný cvalík

Ale jestliže chce být fit, musí začít zase cvičit

 

V knize je osmnáct receptů, mezi nimiž je i tento:

Špenátový koktejl

1 kopeček vanilkového syrovátkového proteinu (Protein2Fit)

2 šálky čerstvého špenátu

½ banánu

2 lžíce přírodního arašídového másla

¾ šálku neslazeného mandlového mléka

2 šálky ledu

Smíchat a dobrou chuť.

Na YouTube je téměř 190 videí o tom, jak přibíral a po té hubnul, jak cvičit a co jíst.

 

Člověk nezhubne za jeden den – ale stejně také za jeden den nepřibral

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy