Knihy

Nenechte předškoláky zahálet: 1000 samolepek pro kluky, bludiště, spojovačky a dokreslovačky.

Share

1000 super samolepek pro kluky. Bludiště, spojovačky, dokreslovačky. Fragment 2012

Úžasnou hravou knížku pro kluky, nejen ze světa dinosaurů, právě vydává nakladatelství Fragment.

Malí předškoláci a školáci se rozhodně nudit nebudou. Knížka je plná barevných samolepek různé velikosti. Tím se kluci učí nejen rozlišovat, co na obrázcích je a kam jednotlivé samolepky náleží, neboť každý obrázek má přesně své určené místo, ale také uchopovat drobný kousek papíru a přesně jej vkládat do naznačeného políčka.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Kluci budou pátrat a hledat, kam každá samolepka patří. Doplní si svůj svět dinosaurů a v dinosauřím parku se po nalepení samolepek dozví, jak se každý obr z dob dávno minulých jmenoval. Na vlastní stránce si pak sám může navrhnout svého vlastního „bláznivého“ dinosaura. Jen podle své fantazie.

Bude hledat pohřbené kosti a přenášet kresbu tyranosaura rexe do připravené sítě.

Ale 1000 super samolepek pro kluky není jenom o pravěku. Je to o všem, co kluky baví. A nejeden z nich by určitě, až vyroste, chtěl být kosmonautem. S pomocí samolepek si vytvoří svou raketu a vybarví skafandr podle vlastních představ. A vzhůru do vesmíru. Na nebi září tisíce hvězd, ale další je potřeba doplnit. A nejen je. V tomto hvězdném nebi létají rakety a mimozemšťani. Kdo vyhraje vesmírný závod? Jak bezpečně projít bludištěm, aniž by se astronaut setkal s nepřátelskými mimozemšťany?

A z nebeských výšin šup do mořských hlubin. Ve hře na schovávanou se skryly rybky. Každý správný kluk je hbitě najde a dolepí na jejich místa samolepky.

Po moři však může také plout pirátská loď! Nebezpečný je  žralok, za to delfíni jsou přátelští tvorové. Oceán je plný barev a rozličných tvorů, třeba právě různobarevných medúz.

V publikaci naleznete ještě další inspirace pro volné odpoledne.

Tohle je přesně jedna z těch knížek, které děti dokáže dlouho bavit.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy