Knihy

Poznejte svou budoucnost. Věštkyně Clara Christian vydala knihu pro “věštce-začátečníky”

Clara Christian, Poznejte svou budoucnost pomocí karet, čtení z ruky, automatické kresby, kyvadélka, slunečních znamení, numerologie a magických rituálů. Alpress 2012.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Je budoucnost předurčena nebo ji lze změnit? Můžeme se dopředu dozvědět, co nás čeká? Clara Christian říká, že ano. Stačí mít otevřenou mysl a trénovat základní techniky věštců.

Při věštění otevíráme nejmoudřejší a nejgeniálnější pokladnici informací. Je třeba mít respekt a úctu k rituálům a ke všemu, co nám na této cestě k poznání pomáhá. Věštění není jen pohled do budoucnosti, je to rozpomenutí se na to, co celou dobu víme, ale neuvědomujeme si to. (13)

Clara Christian věří, že v každém z nás jsou ukryté tyto schopnosti; je jen otázkou, zdali jsme ochotni s tím něco udělat. Náhoda neexistuje, všechno má své příčiny, je třeba je jen hledat a najít. A pokud je vaše mysl pozitivně naladěna, jste nakloněni sobě i druhým, můžete se sami pustit do hledání příčin, podívat se do minulosti, abyste pochopili přítomnost a naučili se číst budoucnost. Věštění není žádná magie, podle Christian je to jen „způsob, jak se rozpomenout“. Uvědomíme si, že jsme součástí něčeho většího, než si vůbec dovedeme představit a nahlédnutím za hranice naší mysli se přinese rozpomenutí a pochopení.

Jako první techniku doporučuje věštění za pomoci kyvadélka, které je velmi snadné a můžete s ním zjišťovat patogenní zóny ve svém domově, ale také klást složitější dotazy – nejen odpovědi ano-ne, ale také skládání slov podle písmen, zjišťování konkrétních odpovědí i číselných údajů. Stačí mít jen správně připravené otázky, věštecký ubrus (doporučuje tmavě fialový nebo černý), značky k otázkám namalované na bílém papíře a začít. Na obrázku lidské postavy lze zjišťovat, jak je na tom váš zdravotní stav. Můžete kyvadélku pokládat dotazy ohledně vztahů současných i budoucích a tak dále, neboť podle Clary Christian „kyvadélko odpoví na každou otázku“.

Z dalších technik věštění nabízí umění vykládat z karet – různé typy pokládání karet na stůl (např. diamant, výklad na vztah, klíč apod.), jak vykládat obsahy z karet apod. Karty vám vždy řeknou pravdu. A pokud se váš život odvíjí jinak, než bylo ve výkladu, pak je to zapříčiněno buď tím, že jste bohužel natrefili na podvodníka, nebo jste učinili po výkladu zásadní změnu.

Podstatné je si uvědomit, že karty ukáží, jaká bude budoucnost, pokud vy s tím nic neuděláte. Jestliže výklad budoucnosti nebude růžový – např. vás bude varovat před smrtí kvůli havárii automobilu v jistém časovém úseku, pak je vysoce pravděpodobné, že právě v té době se budete řízení vozidla vyhýbat. Změnili jste budoucnost. A chcete-li vědět, jak se bude odvíjet vaše nová linka, udělejte si nový výklad.

Osud není pevně dán. Dozvídáme se pouze to, jak by předivo času šlo kupředu, pokud bychom sami do tohoto procesu nevstoupili. Po každé větší změně je potřeba udělat akuální čtení budoucnosti.

Z dalších technik uvádí například kouzlo numerologie, v němž si můžete podle jednoduchého návodu propočítat některé skutečnosti týkající se vás nebo vašich bližních.

A horoskopy – klasický i čínský. U horoskopů si bez jakékoliv znalosti a věštecké praxe můžete okamžitě přečíst, jaká jste osobnost i v souvislosti s vaším osudovým číslem.

Horoskopů pro pobavení se v různých magazínech nachází nespočet. Stěží v nich najdete nějaké pojítko, které by odpovídalo skutečnosti. Upřímně jsem se hodně divila, jak přesný byl horoskop v této publikaci.

V rozpacích jsem byla pouze z oblasti numerologie. Vůbec na mne nepasovala, ani mé osudové číslo k horoskopu. Čísla se skládají z data narození. Je možné, že výsledek ovlinilo posunutí plánovaného narození kvůli dlouhému přenášení?

Někteří skeptici se staví k věštectví značně nepřívětivě a vidí v tom jenom jistý díl šarlatánství a výmyslů. Jak klamat lidi, tahat z nich peníze nebo důvěru.

S praktickou příručkou Clary Christian máte tu jistotu, že peníze z vás nikdo tahat nebude: vy sami nahlížíte do vlastní budoucnosti, učíte se základním postupům a sami jste sobě věštcem.

Osobně na vlastní kůži vím, že pro nezasvěceného člověk, který umí pracovat s těmito technikami, se výsledek jeví zdánlivě nepochopitelný. Se stejnou skepsí jsem v minulosti poslala svému indickému kamarádovi své naskenované dlaně. V té době jsme se znali jen přes internet. Řekl mi o mně věci, o nichž nemohl vědět. A přesto jsem nevěřila a poslala mu obrázky rukou své kamarádky. Věděl jen křestní jméno a datum, hodinu a místo narození. Nic víc. To, co mi sdělil, jsem ani netušila. Pak jsem přišla za kamarádkou a mimo jiné se jí ptala, jak to má se svými zdravotními problémy ohledně vaječníků a jak hodlá řešit spory se svou matkou. V závěru jsem jí řekla, že nemusí mít obavy, že i přes poslední čtvrtinu vaječníku, co jí po všech těch operacích zbyl, za pár let porodí syna. A stalo se.

Zkuste první kroky s Clary Christian. Jsou to jenom základy, ale vždycky je potřeba na něčem začít stavět a vybrat si tu techniku, která vám bude nejvíce vyhovovat a dále ji rozvíjet.

Mimochodem, věděli jste, že Clara Christian je česká věštkyně?

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy