líbí-nelíbí

Mládeži nepřístupno: japonské módní hity?

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

Stydíte se nosit minisukni? Každý muž se za ní otočí a možná právě tisíce zvědavých pichlavých očí vám nejsou příjemné. Nicméně mnohá žena naopak své nožky ráda ukáže. A možná i něco víc.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Občas kolují přes emailové schránky různé přeposílané žertíky. Před nedávnem se do mé schránky zatoulal e-mail se zaručenou zprávou o módních trendech v Japonsku.

Ne, nejedná se o průsvitné sukně a ani nevidíte opravdové zadečky těchto žen. V textu je uvedeno, že ve skutečnosti se jedná o potištěné sukně, které mají vytvořit živou představu, jako byste měli na očích funkční “rentgenové svlékací” brýle. Takový ten jiný starý vtípek, na kterém už pár lidí vydělalo značně zajímavé peníze.

Bohužel, ani v Japonsku voyeři v tomto smyslu se mnoho nenamlsají. Nejenže nejsou sukně pravé a tudíž ani pravé zadečky, ale jsou kompletním podvrhem. Jedná se o fotomontáže, které plnily levnější japonské časopisy pro pány. Na ulici žádnou takovou děvu nepotkáte. Ani rozlíceného důchodce, kam to s tou mládeží spěje!

A poslední komickou zprávou k sukýnkám je, že právě tyto žertové fotografie obletěly svět před více jak šesti lety a teprve včera skončily v mé emailové schránce.

Japonsku vůbec nelze vyčítat, že by v kreativitě bylo zpátečnické. Ba naopak! Japonsko přichází se stále novými a netradičními nápady, jak na poli vědy, tak na poli módy či domácího pohodlí. Pamatuji si, jak před několika lety pro opuštěné manželky, jejichž manželé (podstatně loajálnější ke svým zaměstnavatelům než  manželkám) dlouho nepřicházeli z práce domů, se průmyslově vyráběly polštářky ve tvaru  mužské ruky. Paže ženu objala v posteli, aby se necítila sama. A to nebyl fake.

A na zimu si můžete pořídit festovní šálu, připomínající dámské vnady s pořádnými dudlíky. Všech barev, včetně zelené (že by edice z Marsu?).

Spoustu takových legračních obrázků v našich zeměpisných šířkách naleznete tedy nejen v přeposílaných e-mailech, ale také na youtube a žertovných stránkách po celém světě.

Zaslal evk

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy