Kultura

Dcera Whitney Houston byla převezena do nemocnice. Zhroutila se.

V neděli dopoledne byla převezena do nemocnice nedaleko Beverly Hilton dcera Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, kvůli stresu a pocitu úzkosti, který na ni dolehl v důsledku smrti její matky. Nyní už je propuštěna.

Připojte se k nám na Facebook  Superrodina je na Facebooku

Záchranáři odvezli v 10:28 místního času osmnáctiletou Bobbi do Cedars-Sinai Medical Center v Kalifornii. Bobbi je jedinou dcerou zesnulé Whitney Houston a jejího exmanžela Bobbyho Browna; manželé byli patnáct let. Rozvedli se v roce 2007.

Bobbi kráčí ve stopách svých rodičů. Je ctižádostivou zpěvačkou a herečkou a byla 9. února na poslední matčině představení.
Hudební legenda Whitney Houston se ve čtvrtek zúčastnila akustické show v nočním klubu Tru Hollywood Kelly Price a přátelé s podtitulem „For The Love Of R&B Grammy Party“. Kelly Price požádala Whitney, aby přistoupila na pódium a zazpívala duet Yes, Jesus Loves Me (Ano, Ježíš tě miluje).

Dcera šla s matkou po červeném koberci před zahájením této akce.

Whitney byla prohlášena za mrtvou právě den před Grammy Awards.

Její ex-manžel Bobby Brown se dozvěděl o smrti Whitney těsně před svým vystoupením na koncertě v Mississippi. Na pódium přišel značně psychicky rozrušený. Prohlásil mimo jiné, že „miluji Whitney. Nejtěžší bylo pro mě přijít na tuto scénu.“

Bobbi ještě jako malá se svou matkou na pódiu:

 

Nebyl téměř schopen ani zahrát úvodní píseň. Nejsilnější emoce na něho padly, jakmile začal zpívat sólový hit „Tenderoni“. Rozplakal se a požádal publikum, aby mu pomohlo tuto píseň dozpívat píseň.

 

 foto – blog2zapit

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy