Glosy

Vydělávání na internetu pro běžného uživatele – WAZZUB a RMAIL

Znáte WAZZUB? Je docela možné, že ještě ne.

Připojte se k nám na Facebook  Superrodina je na Facebooku

 

Wazzub bude spuštěný 9. 4. 2012 a podle zakladatelů bude novým internetovým prohlížečem podobně jako Google, Seznam.cz a tak dále, a nechá své uživatele za jeho používání vydělávat. Vyplacené částky budou v dolarech.

V současné době se již můžete registrovat jako budoucí uživatelé a připravit se na výdělky. I za to, že pozvete své přátele.

Jak postupovat?

1.    registrovat se – adresa registrace je zde

2.    na Váš email (doporučuji gmail, s některými schránkami je problém) přijde aktivační link. Kliknete na něj a jste součástí WAZZUBu. Můžete se přihlásit a tuto novinku oznámit svým přátelům.

Nemažte emaily od WAZZUBu. Zkontrolujte si raději i spam, eventuálně si nastavte, aby vám do spamu nepadaly.
Kdo z vašich známých si od spuštění WAZZUBu nastaví tento prohlížeč jako domovskou stránku, vám vydělá peníze. Vyděláte peníze i vy, že budete mít otřený WAZZUB jako domovskou stránku.

Reklamy se zobrazují všude – na google, na stránkách internetových médií. Ale ti vám nezaplatí za to, že jim věnujete pozornost. Principem WAZZUBu je přerozdělování zisků mezi uživatele, kteří WAZZUB používají.

Podobným principem, jak vydělávat za sledování reklam, funguje na českém trhu například r-mail.

Na vaši e-mailovou adresu přijde reklamní email – za klik na něj se vám na účet u r-mailu připíše peněžní částka. Jedná se o malé položky (50 halířů až několik korun), ale e-maily chodí často a korunka ke korunce, částka roste. Získáváte také profit z lidí, kteří se díky vám k r-mailu přihlásí.

Princip je opět jednoduchý.

1.    registrujete se – adresa registrace je zde

2.    na Váš email dorazí aktivační link a pak už jen klikáte na příchozí reklamy a částky se pomalu navyšují.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy