Kultura

Třetí pokračování Deníku Bridget Jones nakonec možná ani nebude.

 

Třetí pokračování Deníku Bridget Jones má „trable“, podobně jako nese pracovní název připravovaného dílu – Bridget Jones in Trouble (Bridget Jones v nesnázích)

Připojte se k nám na Facebook  Superrodina je na Facebooku

Za pár týdnů by mělo začít natáčení filmu, v hlavní roli s Renéée Zellweger, Colinem Firthem a Hughem Grantem pod vedení Petra Cattanea, ale…

Ale scénář ještě není dokončený, a tak investoři s touto nejistotou nejsou ochotni do filmu vkládat peníze.

„Je to v podstatně mrtvý,“ říká podle THR jeden ze zasvěcených, který se na filmu podílí. Nicméně jiní členové týmu nejsou tak pesimističtí. Podle nich scénář sice má problémy, ale letošní natáčení stihne.

Hugh Grant byl prý „velmi hlučný“, když se negativně vyjadřoval k pracovní verzi scénáře od Davida Nichollse. Smlouvu podepsal ještě před napsáním scénáře, teď by prý nejraději prchl. Producenti však prý pracují tvrdě na tom, aby všechny problémy byly vyřešeny.
Bridget Jones táhne na čtyřicet a chce mít dítě. Stále má ale naděje. O tom hlavní pointa připravovaného snímku.

O Colina Firtha, který hraje jejího manžela, vzrostl nebývalý zájem. Z britského Americe ne tak známého herce se však díky Oscarovi za Královu řeč stává žádaná celebrita, která by měla být obsazována do mnoha dalších nových projektů. Zájem o něho má např. Atom Egoyan do filmu The Devil’s Knot.

První díl Deníku Bridget Jones podle adaptace nejprodávanější knihy Helen Fieldingové měl celosvětový úspěch. To ale bylo v roce 2001. Druhé pokračování z roku 2004 Bridget Jones: S rozumem v koncích však už nezískalo tolik kritických ohlasů, nicméně film vydělal zhruba jen o 20 milionů dolarů méně (stále to však bylo více jak 260 milionů dolarů po celém světě).
Bude po tolika letech a peripetiích ještě zájem o třetí pokračování?

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy