Glosy

Santa Claus v Dallasu rozdával smrt

Ilustrativní obrázek

deallx_468_60_V1_beauty_static

Vánoční tragédii zažilo poklidné městečko v Texasu, kde bylo v jednom bytě nalezeno sedm mrtvých příbuzných, jenž vrah, ležící mrtvý mezi nimi, zastřelil právě v čase, kdy si rozbalovali dárky. Před pár minutami Washington Post vydal aktualizaci k případu podle oficiální policejní zprávy – vrah celého hrůzného případu byl navíc oblečen v kostýmu Santa Clause.

Santa tentokrát rozdával smrt. Vstoupil do domácnosti, začal střílet, a když byli všichni mrtvi, zabil i sám sebe.

Muž oblečený v kostýmu byl také členem rodiny. Totožnost střelce bude veřejnosti sdělena až po pitvě. Místo činu: Grapevine, Dallas v Texasu, neděle 25. 12. 2011.

Nejhorší a poslední Vánoce tak zažily čtyři ženy, tři muži ve věku osmnáct až šedesát let. Policie přijela na základě volání na linku 911 v 11:30. Nikdo se však na druhé straně neozýval. Přesto policisté jeli raději místo prohlédnout.

Na případu pracovali úředníci z pondělí na úterý celou noc. Prohledali celý byt. Sousedé mohli vidět u tragického místa zaparkovaná tři policejní vozidla.

Dvě zbraně byly nalezeny u jednoho z mrtvých těl. Podle všeho se jednalo o příbuzné, kteří však spolu nebydleli v jednom bytě. Setkali se hlavně kvůli tomuto svátku.

Byt stál v oblasti střední třídy, nedaleko luxusního předměstí. Některé byty v okolí byly však prázdné. A tak ani sousedé nic neslyšeli.

Celou dobu tato oblast byla velmi poklidná a místní se tu cítili naprosto bezpečně. Po této tragédii se lidé začínají bát.
Slevuska-banner-podlouhly

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy