Kultura,  Nejnovější trailery

Americký hrdina – Captain America: Super Soldier

 

Včera se na youtube objevil nový trailer Captain America: Super soldier  (Wii) od Segy – další akční bojovka, která je od 15. července přístupná na Nintendo 3DS, Nintendo DS, PS3, Wii a Xbox 360. Tentokrát jsme konečně předběhli Ameriku o 4 dny. Hra je dostupná ve Spojených státech teprve od dnešního dne.

hru ovládá jeden hráč. Navazuje na film Captain America: The First Avenger, který teprve přijde do kin. Nákladově už spolkl na 140 milionů dolarů.

Hráč ovládá Amerického kapitána, bojuje s ním a řeší hádanky. Kapitán je fyzicky značně zdatný a je evidentní přeborník v  akrobatickém bojovém umění. Svým efektním útokem dokáže účinně porazit nepřítele.

Voják bude mít co dočinění s HYDROU, což je fiktivní teroristická organizace. Utká se se „Železným křížem“, komiksovou postavou, populární už od roku 1979. Dalším protivníkem bude „Červená lebka“, opravdu hnusně rudohlavý sabotér, známý z komiksů ještě za druhé světové války. Tam byla jeho pozice jako největšího strůjce proti lidstvu, který posluhoval nacistům. Brzy se dostal na seznam největších lidských nepřátel všech dob. Kapitán bude mít také co dočinění s Arnim Zolou, biochemikem, který patří rovněž ke komiksové klasice.

Příběh hry pochází od Christose Gageho, jenž je velkým fandou – jak už charakter hry napovídá – do komiksů. Také na některých pracoval, podílel se i na tvorbě filmů a televizních pořadů.

Kapitán prozkoumává velký hrad. Musí se chránit štítem jako středověký rytíř. Štít mu nejen pomáhá v obraně, ale může s ním i odrážet nepřátele, třeba hned několik najednou.

Na začátku hry jsou dva vojáci jsou napadeni Hydrou. Kapitán Amerika musí přijít na jejich záchranu. Také se mu podaří odhalit pekelný nápad Dr. Arnima Zoly, který chce využít lidský genom k cestě za nesmrtelností. A jak to bude dál. Podívejte, vyzkoušejte, zahrajte si.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:
Captain America: Super Soldier
Papo & Yo – nová hra pro PSN je i životním příběhem
The Dark Knight Rises – Batman končí?
Rosie z Transformers 3 v reklamě na parfém
Toy Story 4 – Chcete pokračování?
Carnivores Ice Age – trailer
Odhalený plakát Dva a půl chlapa
Odhalený plakát Dva a půl chlapa – rozcestník
Ukradené děti z Nepálu
Harry Potter – Relikvie smrti, část 2 – trhá historické rekordy v ziscích
Harry Potter: Zajímavé perličky z natáčení
Magie Harryho Pottera – jak to bylo doopravdy
Jak se mluvilo v Ráji? Mluvil Adam hebrejsky, španělsky či welšsky?
Botanická zahrada v Praze – místo pro opravdový relax
Princ William a Kate Middletonová navštívili Los Angeles

 

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy