horoskop

21.-27.11.2016: Informace na nás budou tento týden doslova pršet

komunikace-free-image-pixabay

Tento týden bude takovým finišem před změnami. Poslední fáze přípravy. Jediné, co mi z něj velmi výrazně vystupuje, je potřeba komunikace, zprávy, vyjasnění. Můžete mít obrovskou potřebu komunikovat, psát, vyměňovat informace. Hodně se toho bude v lidech dít na rozumové úrovni, budou si věci dávat dohromady a spíše než intuitivně, tak rozumově.

Zvažování 2 mincí a Rytíře mečů. To všechno pod Sluncem, takže to budou objasňují a vyjasňující záležitosti.

Co tento týden vymyslíte, to si dobře schovejte, protože to má opravdu potenciál platné pravdy.

Úsilí tento týden přinese výsledky

Skvělé je, že i další karty tuto energii podporují v tom smyslu, že kde bude vyvinuto úsilí, tam se projeví tři věci:

– nastane jistota (i když to může být jistota, o kterou máte obavu, abyste o ni nepřišli)

– některé věci si konečně sednou do kontextu

– uvidíte hmatatelné výsledky své práce

(4 mincí, Mág, Císařovna)

Dívejte se kolem sebe, protože tím bystrým rozumem budete disponovat nejen vy, ale i vaše okolí a tak se můžete dočkat nejedné pomocné ruky, která opravdu bude k užitku a pmůže vám probojovat se k cíli.

Varováním je potom dvojice karet 5 mečů – Síla. Nemějte pocit, že budete poraženi. Byť třeba v tuto chvíli vaše situace nevypadá dobře a vypadá to na porážku, v průběhu týdne, nebo v dalším období se to bude měnit. Také všechny rány a šrámy z porážek minulých by se měly začít hojit.

Tento týden je ve znamení síly, osvětlených záležitostí, možností, které začnou dostávat jasnější obrysy. A informace všude kolem vás budou bzučet jako hmyz. Nenechte se zahltit, ale zároveň zkuste vychytat ty, které jsou právě pro vás.

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy