horoskop

LISTOPAD 2016 PRO VŠECHNA ZNAMENÍ

Share

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pojďme nyní vyzkoušet Crowleyho tarot pro listopadové nahlédnutí pod pokličku všem znamením.

Obecně je listopad ve znamení Dílo (3 mincí) a Síla (9 holí) – všechno se dává do pohybu, pořádku, vržou zarezlá kola a konečně se vyjasňuje, kde jsou ještě poslední síly k vítěznému tažení. Vyjasňující okolnosti mohou vycházet na povrch velmi nečekaně a zčistajasna vyjít jako slunce po bouři.

beran-free-image-pixabayBERANI: Netečnost (8 pohárů) – Princezna mečů

Definitivní odloučení se od něčeho starého a příchod nového. Možná to staré bude ještě trochu bolet nebo bude působit jisté nepohodlí, ale nové situace si z bouře a z temnoty minulosti prostě budete chtít vydobýt, protože pro vás budou rozumově výhodné. Jste rozhodnuti, že to chcete.  V listopadu za sebou můžete definitivně nechat něco, čemu už přetekl pohár, co je zkažené, nefunkční, vyschlé.  Chuť do nového se bude s druhou polovinou měsíce zvyšovat až k neobvyklé akčnosti. Najednou začnou kolem vás události probíhat konečně úlevnou a zběsilou rychlostí.

Varování: Pozor na  utápění se v depresích a na to navázanou zbrklost nebo agresivitu.

byk-free-image-pixabayBÝCI:  Vměšování (8 mečů) – Poustevník

Mnoho možností a mnoho shonu, spěchu, událostí a jak si mezi nimi vybrat ty pravé? Budete se možná cítit přetíženi a zároveň uvázáni na místě. Nic se nebude chtít pohnout, až s druhou polovinou měsíce můžete přijít na to, že potřebujete klid, usebrání a náhle uvidíte i ten diamant, který na vás někde čeká. Najednou uvidíte svůj směr, svá negativa, i své možnosti růstu. Výsledkem je potom karta Svět, ve které si vše sedá na své místo. Pocit, jako když po dlouhém únavném hledání najdete konečně bydlení svých snů a poprvé ve svém novém domě zapálíte krb a sednete si na pohovku.

Varování: Pozor na přetížení, příliš mnoho stresu a případně i cílené izolování se od okolí.

blizenci-free-image-pixabayBLÍŽENCI:  Smrt – Kolo štěstí

Staré věci odchází a v listopadu to ještě může pěkně bolet. Období truchlení, za kterým cítíte buď zcela konkrétní změnu, nebo ji jenom tušíte, ale nevíte, jakou konkrétní bude mít podobu. (Věž –  Nasycenost (10 pohárů) jsou karty, které naznačují to, co už se na vás chystá koncem měsíce a v prosinci. Změny jsou to očišťující a vedou k pocitu pohody, radosti, rodinné pohodě nebo pocitu maximálního citového naplnění. Jen začátek měsíce bude ještě namíchaný s bubáky a bolestivou minulostí, kterou ale snad i nějaká událost či zážitek celkem hlučně a nečekaně semele do hlubin minulosti. Před vámi jsou lepší časy…

Varování: Asi na zbrklost a depresivní stavy, případně snahy uspěchat to Kolo osudu, které se musí otočit samo.  Při nepohodě na duchu v listopadu složte raději ruce do klína.

rak-free-image-pixabayRACI:  Ďábel – Vůz (7 holí, odvaha – 5 holí, Spor)

Pro Raky může být listopad velmi akční měsíc, kdy jim nemusí zůstat kámen na kameni. Všechny karty hovoří o pohybu. Plánovaném, neplánovaném, jakémkoliv. Pro někoho to bude úžasná jízda na tobogánu, pro někoho nezvladatelný chaos. Ale mohou se vyskytnout situace, ve kterých si budete muset obhájit sami sebe, zbavit se omezení, závislostí, myšlenkových vzorců, nevyhovujících situací a konečně se odtrhnout. Obě kombinace navádí k impulsu, který bude silný a který vás doslova je schopen vymrštit do zcela nových situací, které s vámi už budou souznít.

Varování: Snad jen zbrklost nebo snahu sami sebe příliš zavřít do „vězení“. Ďábel, i 7 holí může být i o izolaci.  Něco bude vyhnáno do extrému a buď vás to ponoukne k akci, nebo zažene víc do klece.

lev-free-image-pixabayLEV:  8 pohárů, Netečnost-  8 mincí, Prozíravost,  7 pohárů,  Zkaženost

Lví listopad, řekla bych, bude o tvrdé práci. V tomto měsíci se vám může v životech výrazněji projevovat to, co bylo pod povrchem. To, co bylo zameteno pod koberec  se může nehezkým způsobem ozvat. Bude to řešitelné, ale jaksi od píky. Situace v tomto měsíci budou buď o řešení něčeho starého a o nových cestách, nových záležitostech, nových výzvách, ve kterých se budete muset něco učit od píky. Začít prostě od začátku.  Může to být o opouštění starých situací, nevyhovujících situací, o nápravě pokaženého…. Té práce bude možná hodně.

Varování: Dejte si pozor na ostatní lidi. Nemusí se vedle vás vyskytovat zrovna stoprocentní upřímnost a je možné, že i vinou někoho druhého můžete utrpět ztrátu.

panna-free-image-pixabayPANNA:  10 mečů, Zkáza, 6 vítězství, Vítězství, Rytíř disků

Snad budete muset v listopadu přiznat chybu, snad za sebou něco nechat. Snad se konečně něčeho zbavit. Ale rozhodně se vám velice uleví. I když děje, které té úlevě mohou předcházet, budou drtivé, bolestivé a radikální, tak překvapivě následně otevřou dveře k něčemu mnohem lepšímu. Listopad vám může také přinést situace, ve kterých bude nutno udělat nějaký odvážný krok, definitivně se rozhodnout, že patříte „k těm lepším“. Stát si za tím. Ať bude změna jakákoliv, výsledkem bude velké uklidnění a ustavení situací, které žijete konečně do nějakého vytouženého řádu. Zpomalení, vydechnutí.

Varování: Snad jen pozor na to se příliš změnám bránit. Mohlo by to bolet. Pozor také na vztek a afektovaná řešení. A také slova, která vyřknete…

vahy-free-image-pixabayVÁHY: 9 mečů, Krutost, 8 pohárů, Netečnost, 4 mečů, Příměří

Listopadové dny mohou být protkány špatným spaním, nedobrými sny a možná i záležitostmi, které se budou nedořešené vracet z minulosti. V tomto směru je to nepříjemný měsíc, ve kterém můžete velmi často mít všeho už dost. Poslední karta také varuje před nemocí, můžete být přetíženi tak, že se to projeví i na fyzickém těle. Dobré je si uvědomit, že to, co právě řešíte je pro vaše dobro a ve zvýšené míře se tak ukazuje to, co byste měli opustit, co vám škodí. Myšlenky, lidé, situace, cokoliv… Cokoliv, co vás týrá v tuto dobu, to dělá jen proto, abyste od toho už konečně dali ruce pryč. Úleva by měla nastat okamžitě. Prostě to zkuste, zkuste, jestli když se toho či onoho pokusíte zbavit, zda-li se vám uleví. Od toho je tady pro vás listopad.

Varování: Jak bylo řečeno, špatné spaní, sny a případné nemoci, které je opravdu dobré vyležet.

stir-free-image-pixabayŠTÍR:  3 mečů, Žal, 10 mincí, Bohatství, Princ pohárů

Další ze série měsíců, ve kterých hrozí zvýšené riziko, že si vlastní zbrklostí něco pokazíte. Že vás bude bolet něco, co by nemuselo, že si budete něco zveličovat. Také to může ale být prostý fakt, že vaše plány nepůjdou tak, jak byste chtěli a že všechno zůstane na chvíli zamrznuto na místě. Vzhledem k dalším kartám vůbec nezoufejte, protože se vám v listopadu dostane vrchovatou měrou i hmotných radostí a i citových slastí. Rozhodně to může být o lákavé nabídce, o něčem, co vás naplní radostí, protože to bude v sobě skrývat naději na lepší život, naplněnější a spokojenější. Mohou to být i nenadálé finanční příjmy nebo nečekané láskyplné nabídky od jiných lidí.

Varování: Sklony k tvoření si zlomeného srdce. Nedělejte to, není pro to důvod. A pokud ano, s touto bolestí se snažte vypořádat, protože před vámi jsou světlé zítřky.

strelec-free-image-pixabaySTŘELCI: Královna mečů, Princezna holí, 9 mečů, Krutost

Vám v listopadu raději pod kudlu nechodit. Můžete v jistých záležitostech svého života býti velmi rozhodní až krutí. Ale také to může být  o tom, že prohlédnete, dostane se vám informací, složí  se vám před očima důležité puzzle. A potom záleží na tématu. Buď se budete trápit vy, nebo to rozhodně nedarujete viníkovi. Také tu je velká snaha se osvobodit od nepřátel, od lidí, kteří vám nedělají dobře, od situací, které vám nedělají dobře. A budete k tomu mít dost sil, ač občasná trudná období vůbec nevylučuji.

Varování: Snad jen s touto konstelací nad hlavou není dobré dělat zásadní rozhodnutí, o kterých rozhodně víte, že ublíží i (nebo hlavně) vám samotným.

kozoroh-free-image-pixabayKOZOROZI:  5 mincí, Soužení, Mág, 6 mečů, Věda

V listopadu, zdá se, definitivně opustíte něco, co vás delší dobu soužilo, co vás drželo v objetí bídy a utrpení. Pokud delší dobu hledáte cestu ze zdánlivě bezvýchodné situace, v tuto dobu máte šanci konečně mít všechny podrobnosti o všem a mít jasno. Tudíž se hnout dál. Otevřou se vám dveře ke zcela novému žití, i když to může být takový stav mezi zrcadly a nebudete chvíli přesně vědět, kam šlapete. Důležité je ale je, že listopad vám nabídne nové možnosti, ze kterých můžete vybírat, díky kterým se opravdu můžete velmi chytře dostat dál.

Varování: Snad mě napadá jen bolest hlavy, z přemíry informací a z tlaku na to se nějak rozhodnout či z nových situací, hlava, žaludek, stresové záležitosti.

vodnar-free-image-pixabayVODNÁŘI: 2 holí, Nadvláda, 2 pohárů, Láska, Věž, Rytíř holí, Rytíř disků

I tady může dojít k zásadním věcem v oblastech vztahů mezi lidmi, v oblastech , které jste měli rádi a kde se něco bude nyní měnit. Jestli tam ten oheň a své dupnutí dáte sami, nebo přijde odjinud, je už na každém, v každém případě to způsobí zemětřesení a nutnost se zastavit. Zamyslet nad tím, jestli to, co prožíváte je opravdu správně nastaveno. Zastavit se a začít pěstovat něco nového z toho, co vám po tom zemětřesení zbyde.  Může to být energický a vyčerpávající měsíc, ve kterém ale bude silně ozářeno to, co jste možná neviděli. Důsledky pak už mohou být individuální.

Varování: Dejte si snad jen pozor, abyste třeba svou vlastní zbrklostí a přetečeným pohárem trpělivosti neubližovali ostatním.

ryby-free-image-pixabayRYBY: Zamilovaní, 9 holí, Síla, Kolo štěstí

Ryby mají krásný listopad. Možná vyčerpání přijde s razancí až nečekanou, ale budete mít kliku a vždycky vás z toho stavu, kdy „už nemůžete“ něco vytáhne. Možná stojíte na rozcestí nebo na něm brzy stát budete a budete mít před sebou šanci na něco nového, něco lákavého, k čemu tíhne vaše srdce. Nebojte se, onen pocit tíhy může jít i z tohoto rozhodování a ze strachu, že to nezvládnete. Zvládnete, a poznáte to podle toho, že ve chvíli, kdy se rozhodnete, okamžitě vám osud pomůže nějakou drobností, díky které vás postrčí dopředu a vy budete vědět, že jste na správné cestě.

Varování: Dejte si pozor na zimu a nachlazení, to přetížení se také může projevit na kostech, kloubech, záda, hlava… ale není to nic, co by vás upoutalo na delší dobu mimo provoz.

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy