horoskop

Jaký bude druhý říjnový týden podle planet a tarotu?

OLYMPUS DIGITAL CAMERADruhý zářijový týden bude možná ve znamení sběrů plodů nějakého svého úsilí, na které jsme si prostě počkali. Začátek týdne je ještě o nervozitě. Navíc do 8. září bude Luna ve Štíru, což je společně s retrográdním Merkurem nepříjemná kombinace, chvílemi až výbušná. Můžeme se do této doby cítit jako v bludném kruhu, ztraceni a v kleštích. I kdybychom udělali cokoliv, na hlavu se postavili, NIC se nehne. Nepříjemný, ano, nebojím se použít ten výraz – až hnusný – pocit prvních dnů příštího týdne.

Výhodou tohoto postavení jak planet, tak i těch prvních dvou tarotových karet je, že můžeme – pokud se oprostíme od touhy s něčím pohnout, byť už k tomu máme milion důvodů a máme všeho dost – dobře si odpočinout. Měsíc, Váhy, Štír, Sedmička pentaklů – to je kombinace, která může přinést zmatené sny, porůznu probuzenou intuici, ale pořád si jakoby nebudeme moc jisti, jaký ten zmatek kolem má smysl.

Až s přelomem týdne přijde znatelné povolení tohoto nepříjemného stavu, ve kterém se můžeme cítit jako svázaní na těle a nepříjmeně ztlumeni nebo opilí na duši.

Čtvrtek a pak už pátek, kdy Luna vchází do Střelce a znatelně se vylepšují i karty (3 pohárů, 9 pentaklů) už budou dny, kdy si zhluboka oddechneme a za prvé, věci dostanou smysl, řád, logiku…. a za druhé opět je tu příliš sil pro práci na svých snech v té praktické rovině. Znovu se můžete dát do práce na všem, co nějakým způsobem souvisí s vašim pocitem stability, spokojenosti, ukotvenosti v životě, co vás dělá šťastnými a a naplněnými. Ať je to práce nebo vztah, který cítíte jako důležitou součást svého života.

Dobré je také připomenout, že v pátek přechází Jupiter do znamení Vah – takže tohle vše výše popsané bude ještě umocněno touhou po spravedlnosti, vyrovnání, srovnání toho, co mohlo býti vnímáno jako nespravedlivé. Dává také sílu stát si za svými názory a rozejít se za svými morálními zásadami, principy… udělat třeba konečně to, co považujeme za správné bez ohledu na to, co si o nás myslí ostatní.

Tato konstelace bude trvat celý rok, takže by se dalo říci, že co se bude následující rok dít v našich hlavách, mělo by býti spravedlivé…

Použity byly karty TAROT SKRYTÝCH SVĚTŮ.
Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy