horoskop

10.-.16.10.2016: Je čas vyjít po schodech nahoru…

img_20161008_121352

Tento poctivý druhý říjnový týden bude opravdu POCTIVÝ i ve svých událostech. Astrologie je pro tento týden celkem nesmlouvavá, až na čtvrtek a pátek, který může být citlivější (a ke kterému mi vyšla karta Milenci), je to opravdu týden, kdy můžete hory přenášet. Budete-li chtít.

První dny tohoto týdne jsou v Kozorohu a ve Vodnáři, což v kombinaci s celou energií října je to jakémsi finálním chystáním se na akci. Pokud něco řešíte, pokud nevíte, kudy co pořešit, kde najít cestu ven, v tyto dny se mohou tyto myšlenky ve zvýšené míře objevovat třeba i ve snech… Vodnář je hodně intuitivní a máme-li ho v Luně, může být i znamením, že své odpovědi můžete najít “náhodou”, v drobných událostech všedního dne nebo ve svých snech. Všímejte si tedy na začátku týdne svých snů, můžete v nich mít cestu k tomu pomyslnému vítězství, nebo dokončení, ukončení, k té odvaze, kterou třeba v tu chvíli potřebujete.

Začátek týdne také může přinášet právě takové situace, kdy budeme nuceni nebo tázáni k tomu, abychom buď odvážně vkročili na novou cestu, nebo prostě zůstali jenom diváky svého vlastního života.

Všechno se bude energeticky stahovat pravděpodobně k úplňku, 16.10., který si v průběhu týdne rozebereme podrobněji a který je ve znamení Berana. Zatím to vypadá, že bude akční.

V tomto týdnu ještě zhruba v jeho polovině možná staneme v situacích, ve kterých se budeme cítit jako na křižovatce. To, co se nemohlo v minulých dnech dostat na svět, co jsme nemohli vymyslet, co se nemohlo hnout z místa, najednou nabídne řešení: Možná ne jedno. Možná budou dvě, nebo jich bude víc. A budeme se muset rozhodnoutt. Zdá se ale, že ve většině případů jasno mít budeme a bude to velmi dobrá kombinace rozumu a zároveň vnitřního směřování.

Také s onou Královnou mečů, která tam velmi výrazně úřaduje, se mohou situace prostě PROJASNIT. Najednou se mohou vynořit věci, které jsme předtím neviděli. Rozhodně budou činy, akce, svět kolem vás, koncem týdne prostě spravedlivý. A bude dodávat lidem odvahu dělat to, co dlouho třeba chtěli… vydávat se na nové cesty. Nemusí to být jednoduché, ale vždy to budou prozření, která nás posunou kupředu a která budou jakoby na začátku další cesty.

Vhodná doba pro pracovní změny, pro změny ve vztazích, pro nastolení nových pravidel, pro to, abyste za sebou nechali něco, co už tam nechcete mít.

Mimořádně dobrá doba pro dělání toho, do čeho se nám delší dobu nechtělo.

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy