magický únor free picture pixabay2.jpg
horoskop

20.-.26.2017: Čas zametání před vlastním prahem? No, rozhodně s vervou!

odvaha

V hlavní roli bude tento týden jasnost, stabilita a touha po pevné půdě pod nohama. Dalo by se říci, že snad ani nic jiného nebudete chtít řešit. Jen čistě materiální záležitosti, věci, které vám dávají pocit rovnováhy a směřování do budoucnosti.

Celý ten týden bude jako dort posypán třpytkami odvahy k tomu udělat kroky, které jste možná už delší dobu udělat chtěli, ale nějak jste si nebyli jistí. Zdá se, že situace dozraje do té míry, že minimálně naznačíte okolí, jaké máte úmysly do budoucna. A v těchto úmyslech mohou být i konce,  i nové začátky. Změny zcela zásadního charakteru, které vás vrhnou na novou cestu, do nadšení a píle pro něco nového. Nebo pro něco kvalitního, klidně to může mít souvislost i s minulostí a přítomností, ale pevně se v tuto dobu dáte do díla a začnete s vervou pracovat na všech svých životních nedodělcích.

Jediným varováním je možná příliš velká horlivost, ve které byste se mohli pro okolí stát trošku diktátory, nebo někoho takového můžete mít ve svém okolí, či vám tam budou lidé kolem vás připadat. Když je toho dobrého (byť jen úmyslu) příliš, může se to stát dusivým a omezujícím.  Takže v tomto zachovejte volnost a buďte k případně takto smýšlejícím a chovajícím se lidem v okolí shovívaví, protože nikomu tady nejde o žádné podvodné prospěchy, ale opravdu o čiré odhodlání zametat si před vlastním prahem.

Je to skvělý týden pro nové začátky všude v těch oblastech, ve kterých jste si dosud nevěřili.

Pro soustředěnou práci, na čemkoliv.

Pro zásadní zásahy.

nový začátek

A v kombinaci s novoluním v Rybách, které nás čeká na konci týdne to může velmi často být v tématu vztahů, citových záležitostí, které se dotýkají pocitu zabezpečení v životě. V extrému můžeme přemýšlet i nad zásadními životními otázkami, smyslem života, nad starými křivdami a jako pod lupou pak ke konci týdne můžeme vidět podvody, lži. Přesto v tomto náročně citlivém čase není vhodné období pro zásadní hmotná řešení, pokud na povrch vyjdou nějaké nekalosti, ale jen si je zatím zpracujte v sobě a pouze naplánujte, co uděláte dál. K činům je ještě daleko… v tuhle chvíli byste v návalu emocí šlápli vedle. Čas přeje pouze pečlivému přihlížení životu a rozmýšlení a tvoření opravdu jen toho, čím jste si jisti.

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’4′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Komentáře nejsou povolené u textu s názvem 20.-.26.2017: Čas zametání před vlastním prahem? No, rozhodně s vervou!
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy