Kultura

Video: Madagaskar 3 proplouvá Evropou s putovním cirkusem.

Hurá, Madagaskar 3 se přesune do Evropy. A děcka ho uvidí ještě před prázdninami. V Čechách a na Slovensku již od 14. června. Světovou premiéru bude mít tato počítačem animovaná komedie na „evropském“ filmovém festivalu v Cannes už v květnu.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Král zvířat a oblíbený tanečník Lev Alex, „zebrák“ Marty, který se stihl zbavit „pruhovaných“ komplexů, že není jedinečný a zeber je na tisíce (přesto je pořád cool a láká ho divoká zábava všeho druhu), hrošice Gloria s „obrovským“ ženským šarmem a hypochondrický „žirafák“ Melman se vrací do New Yorku po té, co utekli z Afriky. Díky šimpanzům (v minulém díle bojujícím o mateřskou dovolenou 🙂 ) a agentům tučňákům, kteří baví děti v seriálu na kabelovce, se však jejich plán nepodaří realizovat. Uvíznou ve městě kasín a divoké zábavy (že by výzva pro Martyho?). Zvířata se však nemohou svobodně toulat Evropou a také narazí na putovní cirkus, ve které se nachází mezi zvířaty vážený ussurijský tygr Vitaly.

S cirkusem projedou řadu evropských měst – dojde i na Prahu? Obávám se, že podobné nadšení jako například Tom Cruise v Mission Impossible se konat nebude. Ale za to si užijí pořádné show, neboť tahle zvířátka prostě trpí určitým exhibicionismem předvádět se před lidským publikem. Každý si to užije a Marty obzvlášť. Viděli jste už někdy lítat zebru? V Madagaskaru 3 vás to nemine 😉

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy