Glosy

V Bristolu se 29. února narodila čtyřčata. Žena otěhotněla přirozeným způsobem.

V Bristolu mají nyní nejslavnější čtyřčata na světě. Třicetiletá žena je tam porodila právě 29. února o 11 týdnů dříve před termínem. Emma Robbinsonová byla těhotná 29 týdnů a 3 dny. Drobečkové tak vlastně svým způsobem zůstanou hodně dlouho „mladí“. Vždyť datum jejich narození se bude opakovat jen jednou za čtyři roky.

Během šesti minut v Porodnici svatého Michaela v Bristolu porodila Emma Robbinsová(30) císařským řezem čtyři krásné kluky. Dostala jen lokální anestézii, takže po porodu mohla okamžitě všechny chlapce obejmout.

Kluci dostali jména: Zachary, Rueben, Joshua a Samuel a mají se prý k světu. Nejlehčí váží 1,1 kg a nejtěžší 1,4 kg.

Otec Martin (38) řekl: „Každý z chlapců trochu fňukal, když šli ven, což je dobré znamení, protože to ukazuje, že jejich plíce jsou zdravé.“

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Emma a Martin mají ještě doma dvouletého chlapce, Luke.

Nejedná se však o umělé oplodnění. K otěhotnění došlo přirozenou cestou; dvě ze čtyřčat jsou jednovaječná dvojčata. I pro lékaře a vědce je to šokující zpráva; mít čtyřčata přirozenou cestou je velmi vzácné.

Během těhotenství se o čtyřčatech dozvídala postupně. Nejprve si byl doktor jist dvojčaty, pak přidal další a nakonec s podivem dodal, že vidí čtyřčata. „Byli jsme opravdu překvapeni,“ říká paní Robbinsová. Sama nějak už od začátku tušila, že v břichu má více než jedno dítě. Těhotenství prostě probíhalo jinak, než v prvním případě. Nejenže byla mnohem “objemnější”, ale také prožívala značné ranní nevolnosti. Celé těhotenství jí prý bylo dost špatně.

Nyní už si může jen užívat krásného přírůstku do rodiny.

 

 

Share
Komentáře nejsou povolené u textu s názvem V Bristolu se 29. února narodila čtyřčata. Žena otěhotněla přirozeným způsobem.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy