Kultura

Diktátor přijde na udílení Oskarů. Sacha Baron Cohen vyhrál.

Diktátor, nový film Sachy Cohena

Začalo to nevinně. Kdosi vypustil do éteru, že Sacha Baron Cohen by se měl 26. února zúčastnit předávání Oskarů v převleku za diktátora, což je postava z jeho posledního sarkastického filmu, který Paramount uvolní 11. května. V Čechách a na Slovensku vstoupí do kin o pár dnů později, 17. května. Nejprve se jen šuškalo, že se nejspíš jedná o fámu, neboť Paramount a lidé, co mají na starosti Oskary, nejsou prý o žádných „vedlejších“ Cohenových záměrech informováni.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

 

Jenže u Cohena nic není nemožné. A na každém šprochu pravdy trochu.

Všichni si pokládali otázky, jaké bude předávání cen, jestliže tam přijde zahalený muž s dlouhými vousy a slunečními brýlemi? Jakási mutace mezi Husajnem a Kaddáfím a ještě k tomu se značným sexuálním apetitem, který se snaží za každou cenu zabránit vstupu demokracie do svého pseudostátu?

Bude se chovat obstojně? Nebude zesměšňovat celou show, účastníky, nominované? Nesvrhne veškerou pozornost jen na sebe?

A tak přišlo na světlo světa zpráva, že jestliže by se Cohen takto skutečně chystal pro tuto pro Ameriku a svět speciální událost, nebude do sálu vpuštěn. Baron se naštval a vydal oficiální prohlášení jménem diktátora, řkouce cosi proti sionistům ve filmovém průmyslu.

Nakonec vyhrál. „Jsme nadšeni, že ho máme a bude na červeném koberci oblečený jako diktátor,“ řekl Brian Grazér. Udílení Oskarů bude tedy s diktátorem, neboť Akademie nechce přijít o Cohena. Jak se totiž dalo očekávat – nikomu se Baronův nápad nepodařilo rozmluvit. A tak – dostane-li film Hugo cenu, pak si Cohen pro ni přijde v diktátorském oblečku. Učiní tak to, co je při těchto akcích zapovězené – reklamu na svůj nový film.

Na Oskary se budou dívat stovky milionů lidí na celém světě a Cohen má tak reklamní prostor zcela zadarmo a ještě se svolením před samou akcí. To je něco absolutně nevídaného.

Mezi organizátory Oskara nyní koluje přesvědčení, že díky tomu, že se „provalil“ Cohenův záměr, nakonec třeba efekt nebude ani takový a možná se prý i ztrapní.

Upřímně, vidím to na vyšší sledovanost. Všichni budou čekat, co diktátor provede.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy