Ženy

Tara Lynn a Adele, plnoštíhlá krása. Nějaké to kilo navíc nemůže zmařit váš úspěch!

Obálky Elle, zdroj: koktaj.fakt.pl

Jakmile se objevila Tara Lynn na obálce francouzského módního časopisu Elle, svět najednou začíná googlovat, kdo je ta odvážná žena při těle, která se blyští na obálce na rozdíl od dříve vychrtlých modelek.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme neotřelé fanoušky. Jste to právě vy?  Superrodina je na Facebooku

Neznáte Taru Lynn? Přečtěte si náš předchozí článek.
Změní baculaté modelky požadavky na ženskou krásu?

Před pár dny mělo Elle problémy kvůli obvinění z rasismu. Neopatrnost ohledně hlášky o americkém prezidentu Obamovi vyvolala značné nevole.

A nyní krásná plnoštíhlá sexy Tara Lynn předvádí své plné křivky v námořnicky modrých krajkových kalhotkách. Radost pro ty, kteří se nevejdou do drobných kalhotek a jimž mezi stehny také „neprofukuje“.

Loni se přiznala, že jako teenager si zažila nepříjemnou šikanu právě pro svá nadbytečná kila. V šestnácti měla pocit, že za všechny její problémy a společenskou diskvalifikaci může pouze její váha.

Jenže na rozdíl od svých vyhublých spolužaček, ona je ta slavná a inspirující pro další normální dívky.

Kila u ní nejsou nadbytečná, ale krásná 🙂

Znáte roztomilou Tary posedlost? Paradoxně je to čištění zubů. “Zuby si čistím pořád a všude,” říká pro Elle. Bez těchto dvou věcí zásadně necestuje.  😉

Vítězka Grammy, britská zpěvačka Adele nepatří také k vyhublým celebritám. Lidé ji milují, má nespočet fanoušků a získává ceny. V březnu se objevila v britském Vogue.

Dámy, není to postava, která rozhoduje o úspěchu. Jste to vy samy!

Adele řekla: „Nikdy jsem nechtěla vypadat jako modelky na obálce časopisu. Vypadám jako většina žen a jsem na to velmi hrdá.“

 

 

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy