Kultura

Beyonce se zakulacuje. Vypadá to na nejhezčí vánoční „dárek“!

Foto: ilustrační, zdroj: youtube

Jak je to s těhotenstvím Beyonce? Je pravdou, že mnozí internetoví čtenáři o něm dlouho pochybovali.

Zpěvačka mluvila s Katie Couric z ABC v exkluzivním interview nejen o svém těhotenství, ale i o tom, proč nechce zveřejňovat své svatební fotografie z roku 2008, kdy se provdala za zpěváka hip hopu Mogula Jay-Z.

Malá svatba a doma ušité svatební šaty

Říkala, že svatba byla malá, soukromá, jen pro pár lidí v klidu domova. Maminka jí ušila šaty, na které byla velmi pyšná. Dodává, že jsou to její nejoblíbenější šaty.

Podle Beyonce vlastně není důvod proč zveřejňovat její soukromou záležitost.

Seděla a hladila si břicho…

Je to už pár měsíců, co Beyonce oficiálně oznámila, že je těhotná. Během svého vystoupení na ceně MTV mohla Katie Couric skutečně potvrdit, že už je to na ní vidět. Krásná a populární pěvecká diva se začíná zakulacovat.
Krasa.cz
Během udílení MTV cen si podle svědků začala i v sedě hladit své mateřské bříško.

A byla opravdu ráda, že svět vidí, jak teď vypadá. Podle jejich slov je to pro ni úleva. Spekulace musí jít okamžitě pryč. Cítí se šťastná, jak jen žena šťastná může být.

Z původních pochybností, že těhotenství jen předstírá, aby si mohla osvojit dítě, byla prý velmi nešťastná.

„Vím, že to bude někdy obtížné, a vím, že stejně jako mojí mámě i mé dítě mi poleze někdy na nervy, ale je to všechno z lásky a jsem připravená. Jsem připravená na další kapitolu.“
745x100_wellness-darky

Je libo okurky s banánem?

V interview se svěřila i se svými těhotenskými chutěmi, které vypadají na první pohled dost šíleně.

V letadle si například objednala horkou omáčku, okurky a banány.

Beyonce nechce prozrazovat termín předpokládaného porodu, ale Superrodina.cz sází, že by to mohla stihnout před Silvestrem. Jsou tu i jisté šance na štědrou vánoční nadílku…

Nechme se překvapit.


%%wpcs-1979%%-date%%id%%

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy