Kultura,  Nejnovější trailery

Podívejte se na videa: Dallas 2012 je pilotem pro další kultovní seriál

Zdroj: youtube

Před pár měsíci jsme se jen „lehce“ zmínili, že milovníci Boba z kultovního dynastického seriálu Dallas z let 1978 až 1991 se znovu dočkají svých texaských hrdinů. Na jedné straně tu panují vzpomínky na bojující rivaly o mocenské pozice ve firmě a v klanu.

468x60
Na druhé imponující a pro americké diváky obdivuhodná ikona mírotvůrce a zosobněného dobra v roli Patricka Duffyho.

Může se vám zdát seriál plochý. Už tenkrát jste mohli být v rozpacích, proč se americký lid (či ženy) vzbouřil, když Patrick Duffy odešel ze seriálu. Srdceryvné dopisy přiměli autory, aby po několika desítkách dílů P. Duffymu skutečně navýšili příjem a vzkřísili ho do jeho původní role.

Chcete si připomenout, jak zemřel Bob Ewing v roce 1985?

Jak vrátit zesnulého?

Všechno to byl jen sen. Jeho manželka prosnila seriálové týdny hrůzostrašnou noční  můrou, že je vdova, zatímco se podle nového scénáře manžel Bobby jen sprchoval v koupelně.

Ještě dnes vidím, jak otáčí svou nechápavou tvář z páry sprchového koutu na svou vyděšenou manželku Pamelu….

Film má vstoupit do kin v roce 2012.

A má být vstupenkou pro nový seriál. TNT připravuje show, ve které proběhne interwiev s herci, kteří budou hovořit o seriálu a svých pocitech a názorech k novému pokračování.

Dallaská show bude restartem pro herce: Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong. Jako JR Ewing vystoupí Larry Hanuman. Nebude chybět pochopitelně Bobby – Patrick Duffy a Linda Gray.

Prostředí bude na diváky působit poměrně známě. Rozsáhlá texaská krajina, velké farmy a sídlo klanu. Přijdou však nové tváře. Čas uběhl. Lidé zestárli a noví dědicové dospěli. I oni trpí jakousi „dědičnou“ nenávistí. Mladé znesvářené hrají Josh Henderson a Jesse Metcalfe.

Po boku Bobbyho bude stát nová manželka Ann, Brenda Strong.

Pilotní film režíruje Michael M. Robin.

 

 
Traveldiscount.cz 4

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy