Michael Jackson

Případ, projednávající smrt Michaela Jacksona, předstoupil před porotu

 

Případ se smrtí Michaela Jacksona jde před porotu. Žaloba tvrdí, že péče Dr. Conrada Murraye o zpěváka byla přinejmenším značně podivná, zatímco obhajoba se hájí, že Jackson si přivodil smrt sám.

Fanoušci Michaela Jacksona se utábořili před soudem v Los Angeles a nepřetržitě sledují, jak se situace vyvíjí. Pokud bude Conrad Murray uznán vinným, hrozí mu čtyři roky ve vězení a ztráta lékařské licence. Nicméně obžalovaný stále popírá svou vinu a odmítá tvrzení, že předávkoval Jacksona silnými sedativy, propofolem.

Porotu tvoří sedm mužů a pět žen. Nyní pracují z výsledky šestitýdenního soudního přelíčení, ve kterém předstoupilo 49 svědků a bylo k vidění více než 300 důkazů.

Děti, Prince, Paris a Blanket ve věku od devíti do čtrnácti let se závěrečného soudního líčení ve čtvrtek nezúčastnily, ale Jacksonovi rodiče a někteří sourozenci přítomni byli.

Přišel svět kvůli obviněnému kardiologovi „o génia“, jak tvrdí prokurátoři, nebo byl Michael Jackson podle obhajoby jen „zoufalý feťák“ a Conrad Murray „malou rybou ve špinavém rybníce“, navíc pod značným tlakem a obviňovat ho je nespravedlivé? Lékař tvrdí, že si odskočil jen na dvě minuty na záchod, a když se vrátil, Michael Jackson už nedýchal.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy