Knihy,  Renata Petříčková

Laura Day: Tak se přání stávají skutečností

Laura Day tvrdí, že sami sobě umíme být tím nejhorším nepřítelem, který nás brzdí v ubírání se svou vlastní cestou, v používání intuice a ve vnitřním vedení, které nás obyčejně do životního průšvihu nezavede. Umíme sami sebe utlouci rozumem, tlaky okolí a morálkou. Třeba. Takže tady je návod, jak se nejen najít, zorientovat ve svém nitru, ale také sebrat odvahu a prožít život trošku jinak.

Třeba právě tak, jak se to po nás chce. Jak chce naše duše.

Nečekejte, že vám autorka sama od sebe splní přání mávnutím kouzelného proutku. Pokud po této knize sáhnete, pravděpodobně už budete mít v sobě minimálně základní znalost Zákona přitažlivosti a zkušenosti se synchronicitou. To vám trošku ulehčí situaci a věřte, že ač se tady v podstatě nedozvíte patrně nic převratně nového, než už znáte, Laura Day přesto nalezla v metodě „přitahování” nové cestičky. A některé mimořádně zajímavé.

Její metoda se jmenuje velmi zvláštně a lákavě – telepatie tělesného tepla. Už jen samotný název nám asociuje příjemné lidské hřátí, uvědomění si svého vlastního těla i duše, své vlastní síly a něžné lásky i myšlenek a energií, které na dálku můžeme předávat druhým. Na telepatii totiž není vůbec nic zázračného. Začnou se dít věci:

„Telepatie je jedním z mnoha způsobů, kterými komunikujeme se svým okolím a s ostatními lidmi. Nicméně na rozdíl od zjevnějších osobních atributů, jako je náš vzhled a to, jaké jsme osobnosti, je telepatie mocným podprahovým nástrojem, který můžeme získat. Můžeme s ostatními komunikovat jasně, beze slov a dokonce i na dálku, a někdy, z důvodů, které vám vysvětlím později,  i když spíme. Můžeme se naučit vysílat natolik výmluvné vzkazy, že k nám přivedou lidi, s nimiž jsme se ještě nikdy nesetkali a s nimiž je pro nás důležité se setkat. Telepatie nás také ochrání před typickými zklamáními, která lidé neškolení v telepatii zažívají stále znovu a znovu.“

Dokonce se můžeme porovnat i s těmi, které v našich životech nehrají zrovna příjemné role, považujeme za škodiče či ničemy, ale rozhodně tu varuje před tím, změnit na ně názor okamžitě. To ani nejde. Ale pomalým smýšlením na něco, kdy jsme si celkem vyšli vstříc, můžeme minimálně změnit své vnímání a sobě ulehčit. V partnerských vztazích takové působení dostává ještě širší rozměr a dává nám nakonec poznání, zda-li s naším partnerem chce nadále být. Zda-li on přijme naše „léčení telepatií tělesným teplem“ nebo nepřijme. A pak máme plné právo jít dál.

Co sem i na knize líbilo byl velmi hezký styl, který podává stokrát známé v jiných souvislostech a maličko jiným způsobem, což opět toto téma činí čtivé.

A rozhodně nabízí i chuť něco z praktických cvičení americké lektorky vyzkoušet v praxi.

Laura Day je zkušená poradkyně, která své intuitivní metody vyučuje po celém světě a zároveň pracuje jako konzultantka ve významných firmách a společnostech. Je autorkou bestsellerů a objevuje se v mnoha celonárodních televizních pořadech, např. v show Oprah Winfreyové, i v jiných médiích. K Lauřiným klientům patří významné celebrity, vědci, úspěšní obchodníci a profesionálové z různých oborů. Laura pořádá kurzy a přednášky po celých Spojených státech amerických; žije v New Yorku. Její knihu dobře ohodnotili i takové osobnosti jako je Demi Moore, Brad Pitt nebo Jennifer Aniston.

Vydalo nakladatelství Eminent, 2013, www.eminent.cz

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy