Pro rodiče,  Tiskové zprávy

SPORŤÁČEK slaví 3 roky! Náborový sportovní festival pro děti do 15 let.

Share

I letošní rok přiláká tisíce malých nadšenců do pražského sportovního areálu HAMR – Braník v Praze 4. Pod záštitou hl. města Prahy, Asociace školních sportovních klubů České republiky a ve spolupráci s Prahou sportovní se dne 7. září 2013 od 10 hodin uskuteční již třetí ročník největšího náborového sportovního festivalu pro děti do 15 let – SPORŤÁČEK.

Cílem festivalu SPORŤÁČEK je přivést co nejvíce dětí ke sportu a vytvořit takový prostor, na kterém se setkají sportovní kluby, odborníci, známí sportovci, děti a jejich rodiče. Díky tomuto prostorovému konceptu, SPORŤÁČEK pomáhá klubům s jejich náborovou strategií.

Dětem se na jednom místě představí jednotlivé sporty tak, aby se mohly nejen podívat, ale také sporty v maximální možné míře vyzkoušet a rodiče mohli poznat klubové prostředí a lidi, kterým své dítě svěří. Rodiče na SPORŤÁČKOVI získají cenné informace o všem, co ke sportování patří. Chybět nebude ani sportovní lékař, fyzioterapeut či sportovní psycholog.

Dětem se tak otevře sportovní svět, na kterém se setkají s klasickými sportovními disciplínami, kterými jsou fotbal, tenis, hokej, aerobik, basketbal, plavání, gymnastika, atletika, volejbal a jiné, ale i s méně známými sporty, mezi které lze zařadit například kriket, požární sport, kin-ball, cheerleading, potápění, jachting, řecko-římský zápas, freestyle frisbee, kendó a mnohé jiné. Cílem akce, je seznámit děti se všemi sporty, které existují.

Všichni návštěvníci se mohou těšit na rozhovory s významnými sportovními osobnostmi, exhibiční vystoupení, autogramiády a další. Děti do 15 let mají vstupné zdarma. Cena vstupenky pro dospělé je na místě 150 Kč a v předprodeji 100 Kč. Návštěvníci si mohou zakoupit i VIP vstupenky, které obsahují celodenní občerstvení zdarma, možnost setkání se známými osobnostmi, především z oblasti sportu. Cena této vstupenky je 1200 Kč.

Více informací o sportovní festivalu SPORŤÁČEK naleznete na www.sportacek.cz.

TZ Bootcamps

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy