Panoptikum

Napsal na zeď na Facebooku, že řídil opilý. Policie ho zatkla.

Share
Aktuálně nejspíš nejslavnější facebookovský profil

A je tu další případ toho, že se nevyplatí si na Facebooku pustit pusu na špacír. V minulosti jste mohli číst o prostořekých školačkách z pardubické základní školy, jejichž vášnivé diskusi směřované k ředitelce školy jim tatáž osoba opětovala sníženou známkou z chování. Následně celá prekérní situace vedla k dalším nemilým událostem, jež se nakonec obrátily proti paní ředitelce. Podobných případů bylo samozřejmě více, nicméně nyní se prostořekost na Facebooku obrátila proti Jacobu Cox-Brownovi, osmnáctiletému teenagerovi z Oregonu, který se před přáteli chvástal, že na Silvestra řídil pod vlivem alkoholu.

Chlapec se však brání, že to vše bylo nedorozumění. Na Facebooku mimo jiné napsal: „Řídím opilý… klasika;-), ale sorry tomu, do jehož auta jsem narazil.“

Prý šlo o vtip, brání se Jacob. Jenže to si nemysleli všichni jeho přátelé na sociální síti. Jeden hned iniciativně poslal SMS na policii a druhý příslušníkům přímo zatelefonoval. Policisté na inkriminovaném místě také nalezli důkazy po autonehodě.

Dobré rady na závěr:

1) Nikdy neřiďte pod vlivem alkoholu, či omamných látek

2) Nechvástejte se na Facebooku; cokoliv je zveřejněno na zdi, může být použito proti vám 😉

3) Ne každý, koho máte na Facebooku za přítele, je váš opravdový přítel.

Hawk.

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy