Glosy

Argentina má nový zázrak: novorozeně, holčička Luz Milagros, prohlášená za mrtvou, žije.

Share
ilustrační obrázek

V Argentině zažívají nový zázrak, který zaplnil titulky mnoha místních novin a internetu. Mluví se o zázračném dítěti či o jiném vyšším zázraku, který zapříčinil, že novorozeně, prohlášené za mrtvé, přežilo v chladničce v márnici celých dvanáct hodin. Po narození podle lékařů neprojevovalo žádné životní funkce. Jiná zpráva hovoří, že se jí zastavilo srdce po té, co utrpěla krvácení do plic. Nakonec ale přežilo.

Zázrak se stal v dubnu a „šťastní“ rodiče dali potomkovi nové jméno. Luz Milagros, znamenající zázračné světlo.

Kdyby rozrušená matka po vydání úmrtního listu netrvala na tom, že chce ještě naposledy vidět svou dceru, nikdo by nejspíš nezjistil, že holčička žije. Chtěla si ji vyfotit na památku do mobilu.

Dřevěné víko bylo přibité a muselo se otevřít násilím. A jakmile se otec dotkl tělíčka, miminko začalo křičet. Musel to být neuvěřitelný šok a ani lékaři nevědí, jak si to mají vysvětlit.

Bohužel však dítě není zcela zdravé, mozek mu funguje jen z deseti procent. Ale již se přisálo k matce a začalo se kojit.

Po tomto zázraku lidé a hlavně rodiče začínají věřit v nový budoucí zázrak – chtějí, aby se malá Luz Milagros zcela uzdravila.

Holčička byla předčasně narozena o 2,5 měsíce dříve. Porod proběhl 3. dubna. Maminka řekla, že nehodlá řešit, kdo je či není vinen, je šťastná, že její dítě přežilo. Holčička je stabilizovaná a leží na jednotce intenzivní péče v Buenos Aires.

Záběry z porodnice od 42. vteřiny

foto legální fotografie z fotobanky www.pixmac.cz

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy