Kultura

Oprah Winfrey zaznamenala nejvyšší sledovanost ve své talk show o Whitney Houston. Přečtěte si, o čem se mluvilo.

Zdroj: YouTube

Oprah Winfrey, která pozvala dceru Whitney Houston, Bobbi Kristinu, do své show, zaznamenala nebývalý nárůst sledovanosti. Na pořad se dívalo 3,5 milionů diváků, nejvíce v historii této talk show na kabelovce.

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Bobbi Kristina se na veřejnosti příliš neukazovala, ale pozvání Oprah přijala jako výzvu. Svěřila se jí, že se sice cítí v pořádku, ale stále si nemůže pouštět matčiny písničky. Někdy prý jen tak chodí po domě, protože jí odchod matky připadá stále neuvěřitelný. Ve své blízkosti cítí Whitney přítomnost, která ji podporuje a vede dál. Vyprávěla o svém posledním dnu s matkou, kdy u ní spala v náručí jako malá holka. Podle jejich slov byla Whitney „doslova anděl. Viděla jsem, jak jí ubližují. Viděla jsem pláč. Navzájem jsme se v tomhle podržely. Oni nevědí, jaká je. Všichni lidé o ní říkají – všechny ty špatnosti, jsou to blbosti. Tohle není moje matka… Já doopravdy vím, jaká byla. Její rodina ví, jaká byla.“

Chce pokračovat v odkazu své matky a bude proto dál zpívat.

Také trochu přiznává, že: „Byla jsem malý rebel, ale když na to přišlo, běžela jsem k mámě.“

Pat: Není pravda, že by bývalý manžel přivedl Whitney ke drogám

Do televizní show byla pozvána také švagrová Pat. Mluvila o Bobbi, kterou nyní vidí každý den, jak truchlí, protože ztratila matku. „Musíte ji dát nějaký čas…,“ říká. Podle slov Pat není pravda o tom, že by Bobby Brown přivedl Whitney ke drogám. „Nemyslím si, že je to pravda.“

Pak nastal další kritický bod v rozhovoru. Přišla otázka, co si Pat myslí o tom, že se Whitney rozhodla odejít do klubu Tru Hollywood.

„Dělalo mi to starosti. Věděla jsem, že se chce mít dobře. Chtěla jsem si být jistá, že bude v pořádku.“

V klubu Tru Hollywood proběhlo několik nepříjemných okamžiků. Podle pověstí se Whitney dostala do křížku se Stacy Francis z X Faktoru.

Podle Pat už bylo řečeno hodně slov o této konfrontaci. Něco tam prostě proběhlo, obě dámy si vyměnily několik slov. Určitě nebylo žádné fyzické napadení. Později viděla Stacy, jak pláče a řekla jí, že je čas jít, že Whitney nechtěla odejít.

O Whitney smrti

Pat říká: „Pracovala jsem ve svém pokoji… Mary (asistentka Whitney) ji zkontrolovala, než odešla. Na všechno by se mě zeptala ráno…. Volala mi dvakrát. Neviděla mou tvář. Obvykle když vstanu, vidím ji a to byl jeden den, kdy ne (šla jsem chodbou) a slyšela jsem řev. Zpomalila jsem. Žena otevřela její dveře a řekla, „Je všechno v pořádku?“ Já jsem řekla: „Volejte 911“.

„Věděla jsem, že něco není v pořádku. Nevěděla jsem co. Byla jsem strnulá. Šla jsem, abych se dostala blíž a otočila se za roh. Marie byla u dveří a křičela. „Oh, můj bože.“ Řekla jsem jí, ať přestane. „Uklidni se, prosím. Viděla jsem svého bratra, Raye (z ochranky), jak se snaží ji do vyčerpání oživit. V tom okamžiku přišli záchranáři. Řekla jsem: „Rayi, nech to být.“ … Byl bez dechu…“

Když ji spatřila, viděla, že má „klidný výraz ve tváři.“

Sama ji z vany nevytahovala, záchranáři ji požádali, aby odešla. Viděla, jak ji přikrývají a bylo ji jasné, že to je opravdu konec.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy