Glosy,  Kultura

Charlie Sheen zaplatil kauci za svou ex-manželku. Video z baru.

 

Dailymail uvádí policejní foto

Když „nezlobí“ Charlie Sheen, „zlobí jeho bejvalka“ Brooke Mueller, se kterou se Charlie před několika měsíci rozvedl. Bývalý manželský pár má spolu dva dvouleté syny, Maxe a  Boba.

 

Dailymail přináší exkluzivní video z baru

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

Brooke Mueller (34) byla policí obviněna za držení drog a napadení ženy v luxusním lyžařském středisku v Aspenu. Malé město v Aspen je oblíbeným místem pro celebrity.

Navzdory všem rozmíškám, které mezi sebou Brooke a Charlie měli, to byl nakonec Charlie, kdo za ni zaplatil kauci ve výši 11 000 dolarů.

Pomoc od svých rodičů zlobivá dcera nedostala. Podle Radar Online, její rodiče chtěli, aby Brooke šla do vězení. Řekli, že se snaží pomoci své „problémové“ dceři a pomáhat jí s péčí o děti, byli však prý „rozzuření“, když se dozvěděli o celé záležitosti.

Brooke nebyla za držení kokainu zadržena poprvé. Naposledy se tak stalo začátkem tohoto roku. Nyní se opět nevyhnula konfrontaci se zákonem: napadená žena na ni v pátek večer ve 23:30 volala policii.

Podle mluvčího města Aspen a policie „Důstojníci z aspenského policejního oddělení byli právě na běžné pochůzce, když je kontaktovala žena, která ohlásila útok….“ A žena označila za agresorku právě Brooke. Policie ji po půlnoci zatkla. Nyní hrozí Brooke až šest let vězení. A to hlavně za držení drog, u nichž podle určitého množství vzniká podezření, že byly určené k distribuci.
468x60
Mueller byla propuštěna na kauci, ale musí se vrátit ke slyšení k okresnímu soudu 19. prosince. Podle „důvěryhodných zdrojů“ britských bulvárů může právě Brooke vězení prospět k abstinenci. „Možná, že ji (vězení) donutí, aby šla do léčebny na dlouhodobý pobyt.“ Krátkodobé pobyty nemají žádný účinek. V červenci dokončila svůj 45 denní rehabilitační program, jak se zbavit závislosti na drogách a alkoholu.

A výsledek nulový.

Její životní styl ji přináší neustálé problémy se zákonem. V roce 1996 byla obviněna z řízení pod vlivem alkoholu. V roce 2001 zatčena pro držení kokainu, ale propuštěna, protože se nenalezly žádné stopy drogy v jejím těle.

Je to skutečně paradox, že jediný, kdo ji nakonec pomáhá, je její bývalý ex-manžel Charlie Sheen, kterého ona sama v tomtéž lyžařské středisku v Aspenu v prosinci loňského roku obvinila z napadení. Tehdy řekla policii, že ji držel nůž na krku a vyhrožoval zabitím. V srpnu 2010 byl však případ na základě dohody uzavřen.

 

 

 

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy