Michael Jackson

Budou se dražit věci Michaela Jacksona. Postel tam ale nebude!

Král je mrtev. Ať žije král!

Zhruba za měsíc se bude konat aukce věcí, které patřily Michaelovi Jacksonovi. Pokud jste chtěli snít sny spolu s popovou hvězdou, máte smůlu. Z aukce bylo odstraněno vyřezávané čelo jeho vlastní postele.

Je to přesně to čelo postele, ve které ležel Michael Jackson v den své smrti.

Na jednu stranu je to pochopitelně neuvěřitelně žádaný sběratelský artikl, který by byl s to vyšplhat se do horentních dolarových výšin, nicméně musíme respektovat, že Michael Jackson byl také člověk, byla to osobnost, měl duši a rodinu a – s prominutím – handlovat s jeho smrtelnou postelí, by bylo skutečně amorální.

Podle Darren Julien, která má na starosti aukční věci Michaela Jacksona, se jednalo v této záležitosti pouze o část postele. Avšak potvrdila, že žádná další část jeho „smrtelného“ lože nebude na prodej. Také zdůraznila – z důvodu častých dotazů – , že ani matrace, na které král popu spal, nebude součástí aukce.

Dražit se budou díla výtvarného umění, starožitnosti, nábytek, některé osobní věci, jako třeba tabulka „Miluju (ve tvaru srdce) tátu“, kterou napsalo jedno z jeho dětí.

V roce 2009 byla v rámci dražby prodána řada položek z Neverlandu, Jacksonova ráje pro děti, včetně rukavice, na níž byl Michael Jackson podepsaný. A to vše za více než 400 000 dolarů.

Prodávat se také bude poslední domovina Michaela Jacksona a jeho dětí. Jedná se o téměř 55 000 čtverečních metrů. Prodej však bude mimo tuto aukční síň. Cena je zatím neznámá.

 

Zdroj: THR
%%wpcs-1779%%-date%%id%%
Locateit.eu 468x60

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy