Amy Winehouse,  Kultura

Pocta pro Britney Spears a Amy Winehouse

Share

zdroj: wikimedia commons

Letošní MTV  Video Music Awards učiní poctu Britney Spears.

superrodina-zpravodajství a kultura

A producenti chtějí ještě podobným způsobem vzdát památku Amy Winehouse.

„Britney bude na show a my se jí ukloníme,“ řekla výkonná producentka VMA a vicepresidentka talentů pro MTV,  Amy Doyle. Chtěla tak potvrdit stále rostoucí spekulace o Britney propagačním videu, o němž se už začalo veřejně šuškat.

„Byla nám hodně blízká a drahá…,” řekla Amy Doyle o zesnulé Amy Winehouse.


„Měla neuvěřitelný rok a je tak milována diváky MTV, že jsme začali přemýšlet, co bychom mohli udělat, aby to byl jiný zážitek (oproti minulosti),“ řekla Doyle.

Kromě vzdání holdu navrátivší se unikum jako je Britney  Spears , tvůrci VMA chtějí podobně poctít i zesnulou Amy Winehouse.  Doyle potvrdila dlouhodobou spolupráci s Amy. „Byla nám hodně blízká a drahá…”

Letošní show VMA se bude vysílat z Nokia Theater v Los Angeles 28. srpna. VMA doufá, že už velmi brzy vyhlásí hosta, a Doyle navrhla, že by se mohlo pokračovat v současném trendu prezentace nejnovějších talentů jako hostů pro show. Loni to byla Chelsea Handler a předloni Russlel Brand.

 

Get More: 2011 VMA, Music

Zdroj MTV

 

 

Připojte se k nám na FACEBOOKU a TWITTERU.

 

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy