horoskop

6. -12. 3. 2017: Nepodléhejte strachům, podléhejte odvaze!

začátek jara free picture pixabay

Jako jarní počasí, takový bude tento druhý březnový týden. Začnu tím, co není úplně příjemné a co se může zvýrazňovat začátkem týdne, či se to může prolínat v menší míře týdnem celým. Pocit bezmoci a prohry.  Možná v tom hraje roli Luna, která bude začátkem týdne v Raku a může nám s větší intenzitou ukazovat to, co jsme PROHRÁLI. Dobře v tom všem nedělá ani ta retrográdní Venuše, ke které bych se ráda ještě v průběhu týdne vrátila v samostatném článku, neboť její vliv bude trvat až do dubna, jednoduše řečeno. Můžeme v tomto týdnu více vnímat to, co jsme ztratili, co mělo charakter potenciálu do budoucnosti. Kde jsme se cítili jako přesný dílek do puzzle, nebo se nám mohou rozpadat pod rukama záležitosti, které jsme už mysleli, že jsme vyřešili.

Možná to bude dobrá příležitost opět všechno pustit ke svému vlastnímu vývoji a chvíli nechtít mít jasné závěry do budoucna.

Zbytek týdne bude dál přát rozvahám. Na jednu stranu tu může být nechuť vůbec cokoliv řešit, až se sklonem od problémů utíkat – přičemž je tu zřetelný podvědomý pocit, že tyhle problémy nás časem stejně doběhnou a budou chtít, abychom se na budoucnost nějak připravili. Utéct jim nelze, protože už konec týdne je o nových začátcích, oddechnutí a o tom, že kdo strčí hlavu do písku, tomu může být i celkem nepříjemně ta hlava koncem týdne vytažena. Energie na nové vykročení je tu dost, takže není důvod se bát. I když toho strachu tady je velmi mnoho, snad i rezignace, utíkání, nechtění…

Kdo naopak využije tohoto týdne k rozvahám, řešení… ten se může dočkat citelného uvolnění. Spravedlnost a Blázen jsou karty, které jasně ukazují, že pokud vezmeme věci do svých rukou. Budeme se dívat realisticky, dospějeme k nějakému názoru, závěru – a pak se podle něj zachováme – tak máme velkou šanci, že si to sedne i do reálného života a že nám osud podá pomocnou ruku a můžeme už zažívat i první výsledky svých nových cest.

Týden tedy může vytáhnout na povrch ještě nedořešené a trošku nahnilé… nesetrvávejte v tom. Naopak, vyškrábejte ty poslední – a možná i nejbolestivější zbytky všeho – ven a nadechněte se čerstvého vzduchu.

Nebrání tu ničemu osud sám, spíše to jsou strašáky minulosti.

Je to skvělá doba pro dokončení toho, co jste někdy začali a zatím neměli odvahu dokončit.

Je to báječný týden na změny spojené s cestováním, jinými místy, než na kterých žijete. Podobně to bude působit, když jenom začnete přemýšlet jinak, než jste zvyklí. Najednou se tam objeví hodně nového, zřetelného a nečekaného.

A chcete-li udělat nějaké odvážné rozhodnutí – směle do něj. Máte-li ho z minulosti dostatečně odůvodněné a jen jste čekali na vhodnou příležitost, tak prosím…

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’4′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
Komentáře nejsou povolené u textu s názvem 6. -12. 3. 2017: Nepodléhejte strachům, podléhejte odvaze!
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy