náhled horoskop
horoskop

27.3.-.2.4.2017: Týden spravedlnosti

Share

Spravedlnost free picture pixabay

Spravedlnost přinese hmatatelné výsledky. Považovala bych tento týden za jeden z těch, kdy se člověku výrazně uleví. Nebo přitíží, to záleží na tom, jaký Damoklův meč nad ním zrovna visí. V čele stojí Spravedlnost a Soud a punc spravedlivého zacházení dodává i 6 mincí. A protože je celý výklad zakončen také spravedlivým a moudrým Veleknězem,  skoro se mi chce říct jen – vyčkejte věcí příštích, tady není třeba žádný komentář.

Podíváme se ale, co je mezi tím vším. Vytáhněme si z toho pro sebe to nejlepší.

klíček free picture pixabayVezmu-li to hned zkraje, tak se na tento týden mohou těšit všichni, kdož dobře zaseli. Ukončení cyklu, odvaha, plné citové naplnění – to všechno je jako svěží jarní zálivka pro nově rostoucí semínka. Dočkáte se, tento týden vyroste ze země první lísteček. Nebo sklidíte rovnou celou úrodu, záleží na tom, v jaké fázi „pěstování“ zrovna jste. Tento faktor vnímám z výkladu jako naprosto zásadní a prostupuje všemi těmi jemnými nitkami dalších významů. Doslova překrývá vše. Výsledek celého týdne by měl být o pochopení, o zanechání předchozí fáze za sebou a o moudřejší a povznesenější náladě při vstupu do dalšího týdne.

Jenže pořád platí, víc než kdy jindy – že co kdo zasel, to sklidí.
Je zvláštní, jak se tyto tendence táhnou výkladem už řadu týdnů…

Týden tedy může přát:

  • Rozhodnutím, která budou vyžadovat k realizaci kus odvahy, nějaké znalosti, které možná ještě nemáte dobře osvojení nebo si myslíte, že je nemáte ještě dostatečně osvojené. Rada ale zní – jděte do toho, ale pouze v případě, že jste ochotni také za sebou něco nechat – a že cítíte pevné souznění a vizi budoucnosti. Pokud máte vážné pochyby, v tuto dobu to není strach, ale varování intuice.
  • Slunce zasvítí také na vaše hlubší plány, ukáže se, kudy vede vaše cesta, oceníte možná to, co máte a jasněji uvidíte směr, kterým chcete v budoucnosti kráčet.
  • Kombinace karet Krále mincí, 3 mečů a 6 pohárů s sebou ale pro některé může nést také nostalgické tesknění po minulosti, po lidech a vztazích, které byly rozbité. Základní emocí bude „kladení si to za vinu“. Zkuste to probrat analýzou spravedlnosti – je to skutečně tak? A pokud to jde, proč to nezkusit napravit? Nakonec i o tomhle je ten Soud a Spravedlnost.

Minulost nám bude šlapat na paty i tento týden, tentokrát však nebude tak mlhavá a podivná, ale naopak – s jasností a intenzitou uvidíte její skutečnou podobu tak, abyste mohli začít znovu. Kdekoliv, jakkoliv. Dobrým spojencem bude laskavá moudrost a živá víra v každodenní život.

život free picture pixabay

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’4′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words’]

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy