Share

Ingredience:

250 g cukrářských piškotů

200 g zakysané smetany

100 g Lučiny nebo Ricotty

hrneček vychlazeného vanilkového pudinku

3 lžíce moučkového cukru,

1 vanilinový cukr,

150 ml silné kávy

kakao na posypání

Postup:

  1. Polovinu balení piškotů naskládáme do mělké mísy podlouhlého tvaru.
  2. Důkladně je pokapeme kávou (piškoty mají být kávou nasáknuté, ale ne rozmočené).
  3. Ze zakysané smetany, Lučiny (nebo Ricotty), pudinku a cukru vyšleháme hladký krém.
  4. Polovinu krému rozetřeme na piškoty.
  5. Následuje vrstva piškotů, kterou opět pokapeme kávu.
  6. Navrch dáme zbytek krému a vše posypeme kakaem.
  7. Necháme v lednici několik hodin rozležet.

 

 

 

TZ Šárka Pelcová apriori.cz

Nejnovější příspěvky na webu:

[srp srp srp_number_post_option=’2′ srp_thumbnail_wdg_width=’120′ srp_thumbnail_wdg_height=’120′ srp_wdg_excerpt_length_mode=’words‘]